Άμεση αποκρατικοποίηση στο ποδόσφαιρο τωρα! - Free Sunday

Πάνε περίπου τρία χρόνια που FIFA και UEFA έχουν εγκατασταθεί στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αρχικά μέσω της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής και κατόπιν μετά την εκλογή της διοίκησης Γραμμένου μέσω των τοποτηρητών τους κκ.Χούμπελ και Φούσεκ και των άλλων προσώπων που έχουν επιλέξει, όπως ο κ.Περέιρα στην προεδρία της ΚΕΔ.

Στόχος όλης αυτής της διαδικασίας είναι η εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η προσπάθεια σημείωσε απόλυτη αποτυχία.

Η κατάσταση στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι χειρότερη.

Οι ιδιοκτήτες των μισών μεγάλων ΠΑΕ καταγγέλλουν τους ιδιοκτήτες των άλλων μισών και οι πρόεδροι πρέπει να είναι συνομιλητές του Μαξίμου για να εξασφαλίσουν ενα πέναλτι που θα δοθεί ή ένα που δεν θα δοθεί.

Όλα όσα ακούσαμε να δηλώνονται ή να διαρρέουν μετά τη συνάντηση των 4 “μεγάλων” του πρωταθλήματος, επιβεβαιώνουν ότι αυτή η κατάσταση δεν επιδέχεται βελτιώσεως.

Διότι το μεγάλο πρόβλημα του ποδοσφαίρου είναι η εξάρτηση του από το κράτος, το οποίο προσπάθησε να αξιοποιήσει πελατειακά τις εταιρείες που κερδίζουν πρωταθλήματα και να ελέγξει οικονομικά τις υπόλοιπες εταιρείες έτσι ώστε η επιβίωση τους να μην χρειάζεται φιλάθλους.

Αυτό δεν λύνεται με συσκέψεις με την παρουσία του υφυπουργού.

Λύνονται με συσκέψεις χωρίς τον υφυπουργό.

ΚΙ αν βγάλουν τα μάτια τους, ας τα βγάλουν.

Έχασε η Βενετιά βελόνι αν δεν θα γίνει ένα πρωτάθλημα με ομάδες που παίζουν σε άδειες εξέδρες και πρόεδρος ΠΑΕ καταγγέλλει ότι οι στοιχηματζήδες βγάζουν διοικήσεις στις Ενώσεις.

Και κανείς δεν τον έχει μηνύσει ακόμη