Να λογαριαστούμε τώρα, όχι μετά! - Free Sunday
Να λογαριαστούμε τώρα, όχι μετά!

Να λογαριαστούμε τώρα, όχι μετά!

Είναι δικαίωμα του κάθε κόμματος να επιλέγει πως θα κάνει αντιπολίτευση. Δικαίωμα του ΜΕΡΑ 25 να υιοθετεί τις ανοησίες του βουλευτή του που δίκην ιατροδικαστή αποφάνθηκε για τον θάνατο μιας δημοσιογράφου.

Δικαίωμα του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει αντιπολίτευση υιοθετώντας τον τρόπο πρόσληψης μιας ανάγνωσης μιας ανακοίνωσης από τον κάποτε σύμβουλο στρατηγικής του πρώην πρωθυπουργού.

Όμως η απειλή “θα λογαριαστούμε μετά”, το οποίο έχπουν βάλει στην επιχειρηματολογία τους πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι αντιπολίτευση. Διότι για να λογαριαστούμε μετά, θα πρέπει να υπάρχουμε μετά. Κι αν η πολιτική της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση του κορωναϊού δεν είναι αποτελεσματική, δεν έχουμε κανέναν λόγο να λογαριαστούμε μετά.

Τώρα πρέπει να λογαριαστούμε.

Και για όσοι θεωρούν ότι την εποχή της κρίσης δεν πρέπει να γίνεται αντιπολίτευση, ας πάρουν υπόψη ότι ο Τσώρτσιλ παρολίγον θα έπεφτε μετά την Δουνκέρκη διόι με το ζόρι κέρδισε την ψηφοφορία στο κοινοβούλιο.

Όποιος έχει να πει κάτι να το πει τώρα!

Για οτιδήποτε μπορεί να διορθωθεί τώρα, μετά θα είναι αργα.

Η κυβέρνηση πρέπει να απαντήσει στην πρόκληση και να μην αφήσει να σέρνεται η απειλή του μετά, η οποία υπονομεύει το φρόνημα της κοινωνίας.