Η ηγεμονία δεν αγοράζεται, κερδίζεται! - Free Sunday
Η ηγεμονία δεν αγοράζεται, κερδίζεται!

Η ηγεμονία δεν αγοράζεται, κερδίζεται!

O τρόπος με τον οποίο ο πρόεδρος Τραμπ προσπαθεί να ακυρώσει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας είναι μία ακόμη απόδειξη μιας σειράς ηγετών που αναδείχθηκαν τα τελευταία χρόνια υποστηρίζοντας ότι οι λύσεις είναι εύκολες και ότι απλώς το κατεστημένο δε θέλει να τις εφαρμόσει.

Το βιώσαμε και τα εσωτερικά δικά μας. Μεγάλα λόγια και μεγάλες κωλοτούμπες. Απλώς ο πρόεδρος Τραμπ έχει πολύ περισσότερες “πολυτέλειες” στη διάθεση του.

Πριν από 50 ημέρες είχε την πολυτέλεια να διαβεβαιώνει ότι ο κορωνοϊός δεν θα πλήξει σοβαρά τις ΗΠΑ, άρα αυτά που λένε οι άλλοι δεν ισχύουν

Τώρα που μετρά πάνω από 27.000 νεκρούς, το 1/5 των παγκόσμιων απωλειών έχει πάλι την πολυτέλεια να του φταίνε και πάλι οι άλλοι.

Προφανώς ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται παρά μονάχα για την επανεκλογή του στο βωμό της οποίας είναι ικανός να θυσιάσει τα πάντα.

Αλλά η υπόλοιπη ανθρωπότητα ενδιαφέρεται να διατηρήσει όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί ζωντανούς, στόχος που αδυνατίζει από την απόφαση του προέδρου να διακόψει την χρηματοδότηση του ΠΟΥ.

Η ηγεμονία κερδίζεται, δεν αγοράζεται!

(Κι αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Τραμπ)