Η πολιτική διαβεβαίωση της ατιμωρησίας - Free Sunday
Η πολιτική διαβεβαίωση της ατιμωρησίας

Η πολιτική διαβεβαίωση της ατιμωρησίας

Σύμφωνα με το σημερινό πρωτοσέλιδο της ΑΥΓΗΣ, το οποίο αναπαράγει δηλώσεις διαφόρων παραγόντων του ΑΠΘ, η χθεσινή επιχείρηση εκκένωσης της Πρυτανείας, ήταν μια άσκοπη επιχείρηση γιατί οι καταληψίες είχαν πει ότι θα φύγουν.

Βεβαίως δεν προκύπτει από πουθενά, ότι είχαν τέτοια πρόθεση, και δεν υπάρχει κανείς ο οποίος να λέει ότι του είπανε, αλλά τι σημασία έχει αυτό; Ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει επιχειρήματα σε μία υπόθεση που έχει χάσει κάθε ακροατήριο. Διότι το σενάριο ότι όπου περνούν οι αστυνομικοί, δέρνουν όσους συναντούν, δεν έχει μεγάλο ακροατήριο.

Τριάντα άνθρωποι, οι μισοί από τους οποίους δεν ήταν καν φοιτητές, πέρασαν μία βόλτα, έμειναν 18 ημέρες στην Πρυτανεία, σταμάτησαν τη λειτουργία του Πανεπιστημίου και μετά ήθελαν να φύγουν, χαμένοι στο πλήθος, χωρίς να δώσουν λογαριασμό σε κανέναν για το τι έκαναν.

Κι αυτοί δικαίως θα ήθελαν να προστατεύουν τους εαυτούς τους από δικαστικές παρενέργειες, αυτοί που θεωρούν ότι αυτό είναι μία λογική εξέλιξη, συμφωνούν;

Διότι η κατάληψη δεν είχε λήξει, ήταν εκεί και παρήγαγε αποτελέσματα και ζημιές και δαπάνες. Και όχι μόνο αυτό αλλά απέφευγε κάθε επαφή με αυτούς που σήμερα υπερασπίζονται ότι η κατάληψη είχε λήξει.

Αν είχαν λίγη περισσότερη ειλικρίνεια, θα το ομολογούσαν...

Προς το παρόν υποστηρίζουν κάποιους που δεν θέλουν ούτε καν να μιλάνε μαζί τους και στέλνουν το μήνυμα της ατιμωρησίας