Οι έρευνες δείχνουν ότι ο Τσίπρας κέρδισε... - Free Sunday
Οι έρευνες δείχνουν ότι ο Τσίπρας κέρδισε...

Οι έρευνες δείχνουν ότι ο Τσίπρας κέρδισε...

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από διάφορες μετρήσεις, όπως η πρόσφατη της ALCO, η διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ,  παραμένει σταθερή, η κυβέρνηση εχει φθορά σε ποιοτικά χαρακτηριστικά κι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν  αφήνει καλό αποτύπωμα στην κοινή γνώμη.

Ομως και οι έρευνες και κ κ.Τσιπρας γνωρίζουν ότι η αποτύπωση στην κοινή γνώμη είναι μια τραμπαλα.  Το ενα μερος  ανεβαίνει όσο το άλλο υποχωρεί. Και δεν υπάρχει καμια ένδειξη ότι η τραμπάλα του κ. Μητσοτάκη έχει σταματήσει να είναι πιο βαριά.

Ομως αυτή η συζήτηση γίνεται σήμερα με δεκάδες νεκρούς καθε μέρα, τις διασωληνώσεις στα όρια τους και τα κρούσματα στα ύψη.

Το άνοιγμα της αγοράς κι η επανεναρξη της οικονομικής δραστηριότητας εξετάζεται πως θα γίνει κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

Θα μπορούσαν να γίνουν υπό καλύτερους όρους;
Ασφαλώς αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κουβαλούσε εκατοντάδες ανθρωπους στον δρόμο καθημερινά με αστείες δικαιολογίες. Με αποτελέσματα, όπως εκείνης της κυρίας που ενημέρωνε τους συντρόφους της με τους οποίους είχε συναντηθεί σε μια διαδήλωση, ότι είναι θετική στον κορωνοϊό και τους καλούσε να εξεταστούν διότι ενδέχεται να τους μετέδωσε τον ιό.

Αν δεν ειχαν συμβεί όλα αυτά, σήμερα ο Μητσοτακης θα άνοιγε την αγορά με ασφάλεια, θα άνοιγε τα σχολεία και θα ετοιμαζόταν για την παρέλαση

Με ότι σημαίνει αυτό για τα ποιοτικά στοιχεία στα οποία η ΝΔ υστερεί στις δημοσκοπήσεις. Την δυσαρέσκεια των πολιτών και τον εγκλεισμό!

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι τον τελευταίο μήνα ο Τσίπρας κέρδισε αυτό που δεν κεφαλαιοποίησε ο Μητσοτάκης.
Κι αυτό που υποστηκαμε και υφιστάμενα  ως κοινωνία για να μπορεί ο κ.Τσιπρας να κρατά με τα νύχια και με τα δόντια την θέση του και την ελπίδα ότι θα αντέξει μέχρι την τελική φθορά του Κυριάκου. Οπότε έλθει....