Καναλάρχες δίχως όνομα - Free Sunday
Καναλάρχες δίχως όνομα

Καναλάρχες δίχως όνομα

Ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε χθες στη Βουλή για να δώσει μια μάχη χαμενη. Όπως άλλωστε είπε και ο προεδρος του, "αν θέλετε να στήσετε ειδικό δικαστήριο, στήστε το".

 
Όμως γνώριζει ότι το ειδικό δικαστήριο δεν το στήνει η Βουλή αλλά η δικαιοσύνη εφόσον κρίνει ότι ο εγκαλουμενος πρέπει να λογοδοτήσει. Άρα, αφού, όπως είπε έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, η αθωότητα του κ.Παππα, θα επιβεβαιωθεί.

Εκείνο που δεν προέκυψε είναι για ποιες κατηγορίες είναι αθώος ο κ.Παππας. Για καμία πάντως από αυτές οι οποίες αναφέρονται στην πρόταση των βουλευτών της ΝΔ που κατατεθηκε στη βουλή. Ο κ.Τσιπρας δεν ανέλαβε την ευθύνη. Δεν είπε ότι αυτός είναι ο στόχος, όπως έλεγε στην προκαταρκτική του Παππαγγελλοπουλου.


Ουδείς είπε ότι αυτά δεν έγιναν. Ουδείς μπήκε στον κόπο να διαψεύσει τις δηλώσεις του κ.Μαρινακη ή του κ.Κοντομηνα αλλά αυτό δεν τους απαγόρευσε να καταγγέλλουν ότι οι καναλαρχες εκδικουνται τον ΣΥΡΙΖΑ. Καναλάρχες χωρίς όνομα διότι θέλουν να τους καλούν στις εκπομπές.


Τους οποίους όμως επιβεβαίωσε ο κ.Παππας όταν είπε ότι από τον διαγωνισμό του προέκυψαν δύο καναλάρχες χωρίς άδεια και δύο άδειες χωρίς κανάλια, και προώθησε τις συνέργειες.


Προφανώς ο κ.Παππας έχει καταλαβει ότι τον δρόμο της προκαταρκτικής θα τον πορευτεί μόνος.


Προφανώς για οσο θέλει κι εφόσον θέλει να είναι μόνος....