Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χάλασε τους πανηγυρισμούς της ΝΔ για τη διετία Μητσοτακη - Free Sunday
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χάλασε τους πανηγυρισμούς της ΝΔ για τη διετία Μητσοτακη

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χάλασε τους πανηγυρισμούς της ΝΔ για τη διετία Μητσοτακη

Είναι φανερό ότι η δήλωση του κου Μητσοτάκη περί διχασμού της κοινωνίας από το ΣΥΡΙΖΑ, είναι άθλια και βλακώδης, είπε στο ACTION 24, ο βουλευτής, πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Δημήτρης Βίτσας.

Και στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το εξήγησε με δικά του λογια:
"Είναι λάθος η άποψη που προβάλλεται από ορισμένους κύκλους της ΝΔ ότι ένα μέρος του πληθυσμού δεν εμβολιάζεται συνειδητά.
Υπάρχει ένα κομμάτι του πληθυσμού που το κάνει αυτό αλλά είναι πάρα πολύ μικρό."
 
Κι επειδή, οι δύο παραγραφοι λένε το ίδιο ακριβώς πράγμα, προκύπτει ότι κατά τον κ.Βίτσα το ίδιο πράγμα είναι λάθος όταν το λένε "στελέχη της ΝΔ" και σωστό όταν το λένε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή ο ίδιος.
Χθες η ΝΔ γιόρταζε τα δύο της χρόνια στην εξουσία. Μέχρι αργά το απόγευμα, το μόνο στέλεχος που είχε σχολιάσει την επέτειο ήταν η βουλευτής Κοζάνης, Καλλιόπη Βέττα.
Στην επέτειο των δύο χρόνων, ο κ Μητσοτάκης ενθουσιασμένος εγκαινίασε ένα κέντρο υγείας στο Κερατσίνι, για το οποίο είπε ότι ειναι πλήρως εξοπλισμένο.
Ουδέν σχόλιο. Άρα έτσι θα είναι. Μετά από καμιά δεκαριά ώρες εμφανίστηκε ο κ.Πολακης να επιβεβαιώσει ότι όλα είναι όπως τα είπε ο Μητσοτάκης αλλά το Κέντρο το είχε δημιουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Κι όλη η φιλολογία για την κυβέρνηση που υπονομεύει το ΕΣΥ γιατί είναι υπέρ της ιδιωτικοποίησης, τι έγινε;
Μπορεί να εγκαινιάζει ο πρωθυπουργός κέντρο υγείας και να απαντάει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα κλείσει νοσοκομεία;
Μπορεί αλλά τη μάχη της υγείας θα την χάσει.
Αντίθετα χθες την τιμητική της είχε η αποκάλυψη ότι κάποιος "μεγάλος" άφησε 4 μέλη της αποστολής της Fenerbahce να μπουν άρρωστοι στην Ελλάδα, πέρυσι τον Οκτώβριο. Όταν η Ελλάδα ήταν ανοιχτή.
Αύριο η ατζέντα θα έχει αλλάξει….
Αλλά προοπτική εξουσίας με ατζέντα μιας μέρας, δεν γίνεται ..