Το μήνυμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού έφτασε στους αποδέκτες - Free Sunday
Το μήνυμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού έφτασε στους αποδέκτες

Το μήνυμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού έφτασε στους αποδέκτες

Σύμφωνα με την ΑΥΓΗ, η οποία είναι επίσημο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού προκάλεσαν την οργή της ΠΟΕΔΗΝ.

Βεβαίως, από τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, αργά χθες τη νύχτα δεν προκύπτει οργή, αλλά προφανώς αυτό είναι δευτερεύον.

Η για την ακρίβεια προκύπτει τόση οργή, όση δωροδοκία προέκυπτε με το voucher των 150 ευρώ για τους νέους.

Όμως ο κ.Γιαννακός, δεν αναφέρει σε καμία περίπτωση ότι η ΠΟΕΔΗΝ σκοπεύει να προσφύγει κατά του μέτρου. Λογικό διότι γνωρίζει ότι θα διακινδύνευε μια πλήρη ρήξη με την ελληνική κοινωνία.

Παράλληλα ο κ.Γιαννακός κάνει λόγο για μέτρο πυγμής, το οποίο όμως χαρακτηρίζει ουσιαστικά άχρηστο, διότι κατά τον ίδιο, έχει εμβολιαστεί το 90% των συναδέλφων του και τους τελευταίους 2-3 μήνες δεν έχει προκύψει και συρροή κρουσμάτων σε νοσοκομείο με ευθύνη των υγειονομικών.

Αφού δεν θίγεται κανένας, ούτε οργή, ούτε πυγμή. Ούτε γάτα, ούτε ζημιά...

Ακόμη και ο Παύλος Πολάκης με το γνωστό του ύφος στο Facebook, κάτι υπαινίχθηκε περί ελευθεριών, αλλά δεν τόλμησε να διευκρινίσει ότι λέει κάτι που αναφέρεται στον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Αυτές οι λέξεις δεν υπάρχουν.

Οι πολίτες θέλουν να μπαίνουν στα νοσοκομεία και να αισθάνονται ασφαλείς, όπως είχε προκύψει από τη δημοσκόπηση της Marc για το «ΘΕΜΑ», στο τέλος Ιουνίου, όταν το 65% είχε απαντήσει ότι πιστεύει ότι πρέπει να είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός,και είχε ταχθεί υπέρ της απομάκρυνσης ή μετάθεσης για τους «αρνητές».