Μια δολοφονία είναι! Ας μην πέσει χάμω για κανέναν λόγο! - Free Sunday
Μια δολοφονία είναι! Ας μην πέσει χάμω για κανέναν λόγο!

Μια δολοφονία είναι! Ας μην πέσει χάμω για κανέναν λόγο!

Στην πρόσφατη συνάντησή τους εν μέσω της ουκρανικής κρίσης, η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ έθεσε στον πρωθυπουργό το ερώτημα γιατί επί πέντε χρόνια τώρα δεν έχει γίνει η δίκη για τη δολοφονία Αμερικανού πολίτη σε τουριστική περιοχή στην Ελλάδα  

 
Ευτυχώς το έθεσε αλλά τι μπορεί να απαντήσει ο κάθε Μητσοτάκης; Το 2017 πρωθυπουργός ήταν ο Τσίπρας. Έφυγε ο Τσίπρας, ήλθε ο Μητσοτάκης, δίκη δεν γίνεται.
 
Πριν 25 χρόνια, ένας αμερικανος πρέσβης στην Ελλάδα είχε θέσει στον τοτε πρωθυπουργό, Κωστα Σημίτη, στην ΠΡΩΤΗ τους συνάντηση, ότι ένας τηλεοπτικός σταθμός χωρίς άδεια, πρόβαλε χωρίς να καταβάλλει δικαιώματα αμερικανικές κινηματογραφικες ταινίες πριν καλά καλά παίξουν στην Αμερική.
Ανάμεσα στις ταινίες ήταν και ο ΝΟΝΟΣ 3. 
 
Αποτέλεσμα ήταν να σταματήσει ο σταθμός να προβάλλει ταινίες από το βίντεο κλαμπ της γειτονιας του ξενοδοχείου που έμενε ο ιδιοκτήτης του καναλιού όταν πήγαινε στη Νέα Υόρκη.
 
Αλλά κύρωση δεν υπήρξε καμία.
 
Είναι βέβαιο ότι κανένας πρωθυπουργός στην Ελλαδα δεν μπορεί να επιβάλλει να γίνει μια δίκη. Αλλά ποιος είναι αυτός που έχει τόσο ισχύ που μπορεί να επιβάλλει να ΜΗΝ  γίνει μια δίκη;
Και μάλιστα για δολοφονία!
Δικαίως ρώτα η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, με δέος πρέπει να απαντήσει η ελληνική πλευρά.