Ενα γατάκι κι η greek mafia στη σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ - Free Sunday
Ενα γατάκι κι η greek mafia στη σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ

Ενα γατάκι κι η greek mafia στη σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη απέδειξε χθες ότι είναι εξαιρετικά ευαίσθητος στα ζητήματα κακοποίησης των ζώων. Δεν μας εξέπληξε γιατί το είχε ξανακάνει.

«Η κυβέρνηση έχει ψηφίσει έναν αυστηρό νόμο για την προστασία των ζώων από την κακοποίηση ο οποίος εφαρμόζεται πλέον, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό είναι θέμα ανθρωπιάς και πολιτισμού», είπε πολύ σωστά ο κ.Θεοδωρικάκο, αναγγέλλοντας τη σύλληψη του 30χρονου που κακοποίησε το γατάκι.

Όμως η προστασία των ζώων δεν είναι ο μοναδικός νόμος που ψήφισε η κυβέρνηση για τη δημόσια τάξη. Ψήφισε κι έναν νόμο για την ίδρυση της πανεπιστημιακής αστυνομίας αλλά τις τελευταίες ημέρες, ομάδες προσπαθούν να σταματήσουν την εφαρμογή της απόφασης για την πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη στη σχολή Φυσικών Επιστημών του ΑΠΘ. Καμία σύλληψη δεν έγινε ενώ χρησιμοποιούνται τρεις διμοιρίες για την προστασία του έργου. Η ασυλία συνεχίζεται

Παράλληλα πριν μια εβδομάδα δολοφονήθηκε ένα από τα πιο ισχυρά μέλη της ελληνικής μαφίας. Καμία σύλληψη, καμία κίνηση, ωσάν να μετρούν αλλιώς οι ζωές των παρανόμων.

Πολύ καλά κάνει ο Υπουργός και αισθάνεται υπερήφανος για όσα κάνει η αστυνομία. Όμως η δουλειά της ΕΛΑΣ δεν σταματάει στα γατάκια.