Πολύς Πολάκης - Free Sunday
Πολύς Πολάκης

Πολύς Πολάκης

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης προσφέρει άφθονη τηλεοπτική ύλη.

Άλλοτε μιλώντας για τον “ιό ΧΙΒ” και επιτιθέμενος σε δημοσιογράφους, άλλοτε καπνίζοντας μέσα στο υπουργείο Υγείας και με την ταμπέλα του υπουργείου ακριβώς πίσω του και μέσα στο πλάνο, όταν απειλεί ότι θα θάψει κάποια μέτρα κάτω από την γη τον συντάκτη που τον εκνεύρισε, με την άρση της ασυλίας του και πολύ πρόσφατα με τα σχόλιά του εναντίον των δικαστών, τους οποίους κατήγγειλε χωρίς να παρουσιάσει κανένα στοιχείο για να στηρίξει τις καταγγελίες του. 

Για όλους αυτούς τους λόγους είναι ο αγαπημένος υπουργός της αντιπολίτευσης που αξιοποιεί κάθε ευκαιρία για να τον επικρίνει και να μεταφέρει τη συζήτηση γύρω από τον πολλά βαρύ Παύλο Πολάκη. Δεν έχουν άδικο. Ομως καλό θα ήταν η κριτική να εστιαστεί πρώτα στα έργα και στις ημέρες του στο υπουργείο Υγείας και μετά σε όλα τα υπόλοιπα.

Ελλείψεις φαρμάκων, κλειστές ΜΕΘ, ασθενείς που πηγαίνουν στο νοσοκομείο τα υλικά που απαιτούνται για την επέμβαση στην οποία θα υποβληθούν, βαριά ασθενείς που περιμένουν μήνες για ένα κρίσιμο ραντεβού. Οι ποιοτικές υπηρεσίες υγείας γίνονται προνόμιο των λίγων που έχουν να πληρώσουν. Γι' αυτά θα συζητήσουν ποτέ στα σοβαρά; 

Αν δεν αρχίσουν όλοι να μιλάνε για τα συγκεκριμένα και απλώς ο ένας επιτίθεται στον άλλο για όλα τότε δεν θα λυθεί κανένα πρόβλημα και δεν θα περιγραφεί καν οποιαδήποτε λύση.