Συνεχίζει τις κινητοποιήσεις η ΠΟΕ - ΟΤΑ - Free Sunday
Συνεχίζει τις κινητοποιήσεις η ΠΟΕ - ΟΤΑ

Συνεχίζει τις κινητοποιήσεις η ΠΟΕ - ΟΤΑ

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων μέχρι την Πέμπτη ανακοίνωσε η ΠΟΕ-ΟΤΑ. Την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής ανακοίνωσε ο πρόεδρός της Νίκος Τράκας, σημειώνοντας πως ο αγώνας συνεχίζεται για να μη μείνει κανείς στον δρόμο και να περάσει η πρότασή της Ομοσπονδίας που κατατέθηκε και σήμερα στον Αλέξη Τσίπρα.

Όπως σημείωσε ο κ. Τράσκας, η Ομοσποδία δεν έμεινε ικανοποιημένη από την πρόταση του πρωθυπουργού κατά τη συνάντησή τους, το πρωί, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αναφορικά με τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που προβλέπονται για τις επόμενες ημέρες, ανέφερε ότι θα αυξηθεί το προσωπικό ασφαλείας για να μην υπάρξει πρόβλημα στη δημόσια υγεία. 

ΝΔ: Η κυβέρνηση έχει την πολύ μεγάλη ευθύνη για την σημερινή χαοτική κατάσταση

Να εφαρμόσει το σύνολο των προτάσεων της Νέας  Δημοκρατίας που οδηγούν στη λύση του προβλήματος, καλεί την κυβέρνηση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Σε ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του κόμματος επισημαίνεται ότι «η Νέα Δημοκρατία έχει εκφράσει ξεκάθαρη θέση με τη δήλωση του Προέδρου της, για την ανάγκη να σταματήσουν άμεσα οι κινητοποιήσεις και να αντιμετωπιστεί το σοβαρό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την αποκομιδή των σκουπιδιών που ταλαιπωρεί και επιβαρύνει τους πολίτες». 

Η Πειραιώς τονίζει ότι η κυβέρνηση «η οποία έχει την πολύ μεγάλη ευθύνη για την σημερινή χαοτική κατάσταση, ας μην προσπαθεί να μεταφέρει αλλού τις δικές της βαριές ευθύνες. Είναι προφανές ότι κανείς δεν την πιστεύει, καθώς έχει απωλέσει κάθε στοιχειώδη αξιοπιστία στο διάλογό της με τους ίδιους τους εργαζόμενους». 

Νωρίτερα σε ανακοίνωση της η Κουμουνδούρου επιτέθηκε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολιάζοντας χαρακτηριστικά η ΝΔ θέλει να κρυφτεί και τα συμφέροντα δεν την αφήνουν.