ΕΣΡ: Στα 35 εκατ. ευρώ η τιμή εκκίνησης για τις τηλεοπτικές άδειες - Free Sunday
ΕΣΡ: Στα 35 εκατ. ευρώ η τιμή εκκίνησης για τις τηλεοπτικές άδειες

ΕΣΡ: Στα 35 εκατ. ευρώ η τιμή εκκίνησης για τις τηλεοπτικές άδειες

Στα 35 εκατ. ευρώ ορίστηκε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης η τιμή εκκίνησης για κάθε μία από τις επτά δημοπρατούμενες τηλεοπτικές άδειες.

Σε επιστολή που απέστειλε προς τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, το Συμβούλιο τον πληροφορεί για την ομόφωνη απόφαση του σχετικά με την τιμή εκκίνησης για τις τηλεοπτικές άδειες καθώς και για τον στόχο να εισπραχθούν 245 εκατ. ευρώ από τις επτά τηλεοπτικές άδειες.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΥΠ. ΨΗΠΤΕ ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, υπέγραψαν σήμερα Κοινή Υπουργική Απόφαση για τον καθορισμό της τιμής εκκίνησης για κάθε μία εκ των επτά δημοπρατούμενων τηλεοπτικών αδειών επικυρώνοντας έτσι τη γνώμη που διατύπωσε νωρίτερα σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ).

Όπως αναφέρεται η τιμή εκκίνησης καθορίστηκε στο ποσό των 35 εκατ. ευρώ ανά άδεια παρόχου περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας.