Τρεις πυροσβέστες με εγκαύματα από την φωτιά στο Λαγονήσι - Free Sunday
Τρεις πυροσβέστες με εγκαύματα από την φωτιά στο Λαγονήσι

Τρεις πυροσβέστες με εγκαύματα από την φωτιά στο Λαγονήσι

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει, λόγω των δυνατών ανέμων που πνέουν, η νέα πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, στις 2 το μεσημέρι, σε περιοχή χαμηλής βλάστησης στο Λαγονήσι, στη λεωφόρο Αναβύσσου.

Η φωτιά πέρασε μέσα από τις κατοικίες στον οικισμό Φοινικιά ενώ τρεις πυροσβέστες διακομίστηκαν με εγκαύματα στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, όταν δύο πυροσβεστικά οχήματα, με τέσσερις πυροσβέστες, εγκλωβίστηκαν στις φλόγες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, ένας πυροσβέστες φέρει εγκαύματα στα χέρια και τα πόδια, ο δεύτερος στο αυτί και το στέρνο και ο τρίτος στο πρόσωπο.

Διακόπηκε, πριν από λίγο, σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας, η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Αναβύσσου, από το τμήμα της λεωφόρου Καλυβίων μέχρι την Ιερά Μονή Αρκαδίου.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν αυτήν την ώρα ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που κάνουν ό,τι είναι εφικτό για να περιορίσουν την πυρκαγιά και να αποτρέψουν τον κίνδυνο που ελλοχεύει για τις κατοικημένες περιοχές. Αυτήν την ώρα επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα μίας ομάδας, καθώς και δύο ελικόπτερα. 

Τους τρεις τραυματίες πυροσβέστες επισκέπτεται αυτήν την ώρα στο 251 στρατιωτικό νοσοκομείο ο Νίκος Τόσκας και ο αρχηγός του πυροσβεστικού σώματος Βασίλης Καπέλιος.