«Τρελός» καιρός το επόμενο διάστημα - Free Sunday
«Τρελός» καιρός το επόμενο διάστημα

«Τρελός» καιρός το επόμενο διάστημα

Απότομες θα είναι οι μεταβολές του καιρού μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Οκτωβρίου ο καιρός θα χαλάσει και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση ενώ τη Δευτέρα θα έχουμε και πάλι άνοδο.

Συγκεκριμένα ο καιρός το Σαββατο 14 Οκτωβρίου, θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα εκδηλωθούν στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρητη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 βαθμιαία και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασια θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά.

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα εκδηλωθούν στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρητη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 Μποφόρ.

Τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο 5 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Την Τρίτη 17 και την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου ο καιρός θα σημειώσει αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.