Η ΕΛΑΣ αποσυνδέει τη δολοφονία της εφοριακού από τους ελέγχους του ΣΔΟΕ - Free Sunday
Η ΕΛΑΣ αποσυνδέει τη δολοφονία της εφοριακού από τους ελέγχους του ΣΔΟΕ

Η ΕΛΑΣ αποσυνδέει τη δολοφονία της εφοριακού από τους ελέγχους του ΣΔΟΕ

 

Σε αποσύνδεση της δολοφονίας της 32χρονης που βρέθηκε νεκρή Β' Νεκροταφείο, στα Άνω Πατήσια από την επαγγελματική της ιδιότητα ως υπαλλήλου του ΣΔΟΕ προχώρησαν η Ελληνική Αστυνομία με δήλωση “πηγών” στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Έως αυτή την ώρα, τουλάχιστον, δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι η δολοφονία της 32χρονης γυναίκας, σχετίζεται με το γεγονός ότι ήταν ελεγκτής στο ΣΔΟΕ», φέρονται να ανέφεραν οι “πηγές”, οι οποίες όμως δεν απέκλειαν κανένα "άλλο ενδεχόμενο¨" καθώς, όπως είπαν «όλα τα άλλα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή, ως προς τα αίτια της ανθρωποκτονίας».

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή. Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης που διενήργησε τη νεκροψία, διαπίστωσε εκτός από τις 14 μαχαιριές στο στήθος και την καρδιά υπήρχε ένα σημάδι που του προκάλεσε εντύπωση. Δύο βαθιές χαρακιές στο δεξί μάγουλο της 32χρονης που σχηματίζουν το γράμμα “Γ” δεν δικαιολογούνται σε πρώτη φάση από το αιματηρό σκηνικό. 

Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης που διενήργησε τη νεκροψία, διαπίστωσε εκτός από τις 14 μαχαιριές στο στήθος και την καρδιά υπήρχε ένα σημάδι που του προκάλεσε εντύπωση. Δύο βαθιές χαρακιές στο δεξί μάγουλο της 32χρονης που σχηματίζουν το γράμμα “Γ” δεν δικαιολογούνται σε πρώτη φάση από το αιματηρό σκηνικό. 

Η νεαρή γυναίκα είχε πάει στο Νεκροταφείο για να ανάψει το καντήλι σε τάφο φιλικού της προσώπου.

Ο πατέρας της 32χρονης  ζήτησε «να βγει το ΣΔΟΕ και να πει τι υποθέσεις είχε το κορίτσι στα χέρια του», υποστηρίζοντας ότι η κόρη του ήταν στο Δικαστικό Τμήμα του ΣΔΟΕ και είχε κατά καιρούς δεχθεί απειλές, όχι όμως τώρα τελευταία. «Είχε τη λίστα Λαγκάρντ και άλλες 5-6 λίστες με όλα τα λαμόγια», είπε μεταξύ άλλων.

«Ήταν πληρωμένος δολοφόνος», είπε ο τραγικός πατέρας, συμπληρώνοντας ότι «ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου ότι θα μπω μέσα στη φυλακή και θα τον σκοτώσω». 

Στη διάθεση των διωκτικών αρχών για κάθε πληροφορία που ενδέχεται να βοηθήσει στη διελεύκανση της άγριας δολοφονίας της εφοριακού, Θεοδώρας Ζέμπερη, είναι οι υπηρεσίες του ΑΑΔΕ, σύμφωνα με τον διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργο Πιτσιλή:

«Είμαστε συγκλονισμένοι από τη βάναυση δολοφονία της υπαλλήλου μας Θεοδώρας Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών. Επικοινώνησα εχθές το βράδυ, αμέσως μόλις πληροφορήθηκα το τραγικό περιστατικό, με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και του ανέφερα ότι οι υπηρεσίες μας είναι στη διάθεση των διωκτικών αρχών της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να παράσχουν κάθε πληροφορία, που θα μπορούσε να βοηθήσει στη διαλεύκανση του στυγερού αυτού εγκλήματος.

Βαθύτατα συλλυπητήρια, εκ μέρους όλου του προσωπικού της Α.Α.Δ.Ε., στην οικογένεια και τους οικείους της αδικοχαμένης συναδέλφου μας», δήλωσε ο κ.Πιτσιλής.