Τρεις νεκροί από τις πλημμύρες στην Μάνδρα - Free Sunday
Τρεις νεκροί από τις πλημμύρες στην Μάνδρα

Τρεις νεκροί από τις πλημμύρες στην Μάνδρα

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Μάνδρα της Αττικής, η οποία έχει πληγεί από τη σφοδρή κακοκαιρία που εκδηλώθηκε στην περιοχή τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Το πρώτο θύμα ήταν μία γυναίκα ηλικίας 75-80 ετών που βρέθηκε νεκρή στην οδό Κοροπούλη ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκε νεκρός άνδρας άνω των 80 ετών ο οποίος εγκλωβίστηκε στο πλημμυρισμένο υπόγειό του.Το τρίτο θύμα εντοπίστηκε λίγο πριν τις 11:30

Αστυνομικές πηγές είχαν αναφέρει ότι στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν άλλα τέσσερα άτομα που χρειάζονται βοήθεια αλλά μέχρι στιγμής είναι πολύ δύσκολη η προσέγγισή τους. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν το δεύτερο και το το τρίτο θύμα ήταν από αυτά.

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη σήμερα δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία σε Νέα Πέραμο, Μάνδρα και Μαγούλα για να μην υπάρξει κίνδυνος για τους μαθητές.

Η περιοχή με το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι αυτή κοντά στο στρατόπεδο του Πυροβολικού στη Νέα Πέραμο. Τα υπόγεια έχουν πλημμυρίσει, ενώ ένα αυτοκίνητο έχει παρασυρθεί από το ρέμα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική, στο 39 χιλιόμετρο, από Νέα Πέραμο προς Μέγαρα, ενώ στην νέα εθνική η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο 32 χιλιόμετρο, διεξάγεται μόνο από τη δεξιά και τη μεσαία λωρίδα. Από το 33 χιλιόμετρο μέχρι το 34 διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.

Αυτοκίνητα έχουν παγιδευτεί στα παραπάνω σημεία, όπου ήδη βρίσκονται συνεργεία και προσπαθούν να απομακρύνουν οδηγούς και επιβάτες, ωστόσο κανένας πολίτης δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.