Έξι και πάλι οι αγνοούμενοι στη Δυτική Αττική- Κλειστά τα σχολεία - Free Sunday
Έξι και πάλι οι αγνοούμενοι στη Δυτική Αττική- Κλειστά τα σχολεία

Έξι και πάλι οι αγνοούμενοι στη Δυτική Αττική- Κλειστά τα σχολεία

Έξι ειναι και πάλι οι αγνοούμενοι στην Μάνδρα της Αττικής καθως σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής στα τέσσερα άτομα που αναζητούσαν από την Πέμπτη προστέθηκαν άλλα δύο: ένας κυνηγός και ένας άλλος άνδρας από την περιοχή Καντίνες στη Μάνδρα. Για τους δύο αυτούς αγνοούμενους ενημέρωσαν την αστυνομία οι συγγενείς τους δύο 24ωρα μετά τη θεομηνία.

Την ίδια ώρα, οι κατεστραμμένες περιουσίες τους βρίσκονται απροστάτευτες στο έλεος των κακοποιών, που ήδη ξεκίνησαν το έργο τους στα μισογκρεμισμένα από τα ορμητικά νερά κτήρια.

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και για την ασφάλεια των μαθητών, η Περιφερειάρχης Αττικής, σε συνεννόηση με το αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή όλα τα σχολεία των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Αττικής.

Παράλληλα, την αναστολή της λειτουργίας των σχολικών μονάδων όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων σε Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Ιθάκη, αποφάσισαν οι δήμαρχοι των τριών νησιών, λόγω έκτακτου δελτίου πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.