Τέσσερις υπερτυχεροί του Υπουργείου Οικονομικών - Free Sunday
Τέσσερις υπερτυχεροί του Υπουργείου Οικονομικών

Τέσσερις υπερτυχεροί του Υπουργείου Οικονομικών

 

Από 3.000 ευρώ ο καθένας κέρδισαν 4 τυχεροί οι λαχνοί των οποίων βγήκαν σε τρεις διαφορετικές κληρώσεις στην φορολοταρία του Υπουργείου Οικονομικών που έγινε χθες για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές που έκαναν το 2017. Άλλοι 29 πολίτες κέρδισαν από 2.000 ευρώ αφού οι λαχνοί τους κέρδισαν σε δύο διαφορετικές κληρώσεις. Οι υπόλοιποι 10.930 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ ο καθένας.

Χθες έγιναν 10 κληρώσεις στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων για αποδείξεις που προέκυψαν από τις συναλλαγές των φορολογούμενων με κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικών συναλλαγών, καθώς καθυστέρησε η εφαρμογή του μέτρου και έπρεπε να μοιραστεί το ποσό που είχε προϋπολογιστεί.

Ετσι χθες έγιναν κληρώσεις για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Νοέμβριο. Η κλήρωση για τις αποδείξεις του Οκτωβρίου είχε γίνει τον περασμένο μήνα, όταν προτοεφαρμόστηκε το μέτρο. Να σημειωθεί ότι η κλήρωση για τις αποδείξεις του Δεκεμβρίου θα γίνει μετά τις 20 Ιανουαρίου του 2018, όπως προβλέπει η σχετική απόφαση.

Από τις χθεσινές κληρώσεις και αυτή που έγινε στις 30 Νοεμβρίου προέκυψαν συνολικά 10.963 τυχεροί.