Στην εντατική ο Βουλγαράκης αλλά για προληπτικούς λόγους - Free Sunday
Στην εντατική ο Βουλγαράκης αλλά για προληπτικούς λόγους

Στην εντατική ο Βουλγαράκης αλλά για προληπτικούς λόγους

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης μετά την πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη το απόγευμα της Τρίτης, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά ορθοπεδικά τραύματα που προκλήθηκαν στα άκρα του από τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο κ.Βουλγαράκης, η παραμονή του οποίου στην εντατική αποδίδεται σε προληπτικούς λόγους, χθες Τρίτη το μεσημέρι παρασύρθηκε από αυτοκίνητο έξω από το Ζάππειο, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας και τραυματίστηκε στο δεξί πόδι και στο δεξί χέρι.

Διακομίστηκε στην Κεντρική Κλινική Αθηνών όπου οι γιατροί με επικεφαλής τον ορθοπεδικό κ. Γιώργο Παπαγιαννόπουλο, διέγνωσαν συντριπτικό επιπλεγμένο κάταγμα δεξιάς κνήμης και περόνης καθώς και κάκωση δεξιάς άκρας χειρός.

Ο κ. Βουλγαράκης εισήχθη στο χειρουργείο περίπου στις 7μμ την Τρίτη και η επέμβαση ολοκληρώθηκε περίπου πέντε ώρες αργότερα.

Οι γιατροί θέλοντας να αποκλείσουν κάποια τυχόν μετεγχειρητική επιπλοκή στο πόδι, όπως πχ το σταμάτημα της αιμάτωσης στο πόδι λόγω της αιμορραγίας, έκριναν επιβεβλημένη την εισαγωγή του ασθενή στη ΜΕΘ, καθώς σε οποιαδήποτε ανησυχητική περίπτωση θα μπορούσαν να παρέμβουν αμέσως και να μην μετατραπεί το συμβάν σε μη αναστρέψιμο και μοιραίο.