Βρέθηκε η σορός του σμηναγού Μπαλταδώρου - Αύριο Σάββατο στο Μαυροβούνι η κηδεία - Free Sunday
Βρέθηκε η σορός του σμηναγού Μπαλταδώρου - Αύριο Σάββατο στο Μαυροβούνι η κηδεία

Βρέθηκε η σορός του σμηναγού Μπαλταδώρου - Αύριο Σάββατο στο Μαυροβούνι η κηδεία

Τη σορό του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, του άτυχου χειριστή του Mirage 2000-5, το οποίο κατέπεσε ανοιχτά της Σκύρου, χθες Πέμπτη το μεσημέρι, εντόπισε αλιευτικό που συμμετείχε στις έρευνες ανοιχτά του νησιού.

Η σορός εντοπίστηκε διαμελισμένη χθες Πέμπτη το απόγευμα και σύμφωνα με τον δήμαρχο Σκύρου, Μίλτο Χατζηγιαννάκη, μεταφέρθηκε στο ΓΝΑ προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες τοξικολογικές εξετάσεις.

Η κηδεία του Γιώργου Μπαλταδώρου αναμένεται να τελεστεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Μορφοβούνι Καρδίτσας το Σάββατο στις 12.00, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ. 

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου επισκέφτηκε νωρίς σήμερα το πρωί το σπίτι του αδικοχαμένου Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου εκφράζοντας δια ζώσης τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του 34χρονου. 

Κατά πληροφορίες η επίσκεψη του Αρχηγού της Αεροπορίας διήρκησε πάνω από μισή ώρα και εξερχόμενος της οικίας του Γ. Μπαλταδώρου ανέφερε ότι πρόκειται να προβεί αργότερα μέσα στην ημέρα σε εκτενέστερες δηλώσεις. 

Ο σμηναγός, είχε γεννηθεί στις 3 Ιουνίου του 1984 και καταγόταν από το Μαυροβούνι Καρδίτσας, ενώ ήταν ενταγμένος στο δυναμικό της 331 Μοίρας στην Τανάγρα της Πολεμικής Αεροπορίας.