Στην διπλωματική αποστολή της Άγκυρας μετατίθενται οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί - Free Sunday
Στην διπλωματική αποστολή της Άγκυρας μετατίθενται οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί

Στην διπλωματική αποστολή της Άγκυρας μετατίθενται οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί

Στην διπλωματική αντιπροσωπεία της Άγκυρας μετατίθενται οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.

Την μετάθεση των δύο στρατιωτικών είχε προαναγγείλει προ ημερών ο Πάνος Καμμένος, καθώς με αυτό τον τρόπο για όσο καιρό διαρκεί η κράτηση τους θα λαμβάνουν αποζημίωση αποστολής εξωτερικού. Αυτό το αίτημα, ήρθε να υλοποιήσει το ΣΑΓΕ μεταθέτοντας τους δύο στρατιωτικούς σε «αποστολή εξωτερικού» και ειδικότερα στην ελληνική διπλωματική αντιπροσωπεία της Άγκυρας..

Επίσης με την κίνηση αυτή, οι Μητρετώδης και Κούκλατζης - στους οποίους δεν έχουν ακόμη απαγγελθεί ακόμη κατηγορίες - θα θεωρούνται πλέον «διπλωματικοί υπάλληλοι» όπως ο Ακόλουθος Αμύνης (ΑΚΑΜ) Αγκύρας μαζί με τους ακολούθους των τριών Κλάδων και τους βοηθούς τους, κάτι που θα διευκολύνει τους συνηγόρους τους καθώς ζητούσαν από τις τουρκικές αρχές οι Μητρετώδης και Κούκλατζης να αφεθούν ελεύθεροι και να οριστεί τόπος διαμονής του το ελληνικό προξενείο στην Αδριανούπολη.