Δολοφονία στη Μάνδρα με δύο σφαίρες στο κεφάλι - Free Sunday
Δολοφονία στη Μάνδρα με δύο σφαίρες στο κεφάλι

Δολοφονία στη Μάνδρα με δύο σφαίρες στο κεφάλι

Να γίνουν συστάσεις στον πρώην σύντροφο της , έναν άνδρα απο την Τρίπολη ο οποίος επέμενε στην αποκατάσταση των σχέσεων που είχαν διακόψει, είχε ζητήσει απο την αστυνομία, η 51χρονη γυναίκα, η οποία κατά τη διάρκεια της νύχτας, δολοφονήθηκε με δύο σφαίρες στο κεφάλι στη Μάνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διακοπή των σχέσεων έγινε με πρωτοβουλία του θύματος, ότι πληροφορήθηκαν για αυτήν τα δύο παιδιά που είχε αποκτήσει κατά τον γάμο με επιχειρηματία και πρώην πρόεδρο Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας.

Όπως αναφέρει το bloko.gr, το θύμα είχε χωρίσει απο τον επιχειρηματία, ο οποίος έχει εταιρίες στο χώρο των φορτοεκφορτώσεων αλλά στο παρελθόν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για κατοχή μεγάλων ποσοτήτων όπλων μεταξύ των οποίων και καλάσνικοφ, αλλά και για «υπενοικιάσεις» Πακιστανών εργατών για απασχόληση σε εργοστάσια και χωράφια του Θριάσειου.

Ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή ήταν μια φίλη της με την οποία είχε βγει να διασκεδάσει το προηγούμενο βράδυ και η οποία την άφησε στο σπίτι μετά την διασκέδαση.