Συνελήφθη ο Αρτέμης Σώρρας - Free Sunday
Συνελήφθη ο Αρτέμης Σώρρας

Συνελήφθη ο Αρτέμης Σώρρας

Μετά από 14 μήνες αναζήτησης συνελήφθη σήμερα το απόγευμα ο φυγόδικος και φυγόποινος Αρτέμης Σώρρας, σε υπόγειο στον Άλιμο.

Όπως φαίνεται κρυβόταν εξ αρχής στο συγκεκριμένο υπόγειο διαμέρισμα, στο οποίο είχαν καλυφθεί πόρτες και παράθυρα και ανήκει σε στέλεχος της Ελλήνων Συνέλευσις.

Ο Αρτέμης Σώρρας φέρεται να μην έβγαινε ποτέ από το υπόγειο και την τροφοδοσία του είχε αναλάβει το στέλεχος της οργάνωσής του που του πρόσφερε καταφύγιο, ενώ είχε αφήσει μούσια και μαλλιά προκειμένου να μοιάζει με παπά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του παρακολουθώντας τον γιο του.

Στον Αρτέμη Σώρρα έχει επιβληθεί από τον Μάρτιο του 2017 ποινή φυλάκισης 8 ετών και 5 ετών στέρησης των πολιτικών του δικαιωμάτων λόγω υπεξαίρεσης ποσού 100.000 ευρώ από πρώην συνεργάτη του.

Επιπλέον βαρύνεται με κακουργηματικές κατηγορίες, όπως η απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά Δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων, για συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, για διασπορά ψευδών ειδήσεων, για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, για πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος και για ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία μάρτυρα.