ΕΣΡ: Πέντε τελικά οι τηλεοπτικές άδειες - Εκτός ο Βρυώνης - Free Sunday
ΕΣΡ: Πέντε τελικά οι τηλεοπτικές άδειες - Εκτός ο Βρυώνης

ΕΣΡ: Πέντε τελικά οι τηλεοπτικές άδειες - Εκτός ο Βρυώνης

Πέντε κανάλια θα λάβουν άδειες ενημερωτικού, γενικού περιεχομένου, αφού το ΕΣΡ απέρριψε την έκτη αίτηση της εταιρείας «Τηλεοπτική Ελληνική ΑΕ». ANT1, ΣΚΑΪ, ALPHA, STAR, EPSILON είναι τα κανάλια που θα λάβουν άδεια.

Πέντε τηλεοπτικά κανάλια θα πάρουν άδεια εθνικής εμβέλειας, καθώς το ΕΣΡ απέρριψε την ένσταση της εταιρείας «Τηλεοπτική Ελληνική ΑΕ».

Όπως αναφέρει η σχετική απόφαση του ΕΣΡ που αναρτήθηκε στη σελίδα, η εταιρεία Τηλεοπτική Ελληνική «δεν συμμορφώθηκε με τον όρο που της είχε τεθεί με την Απόφαση 63/2018 του ΕΣΡ».

Ως εκ τούτου, το ΕΣΡ ανακοινώνει ότι διαγράφει την εταιρεία από τον πίνακα των προεπιλεγέντων υποψηφίων για τη χορήγηση των αδειών που προκηρύχθηκαν με την Προκήρυξη 1/2017 του ΕΣΡ.

Μετά την απόφαση του ΕΣΡ, τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας, ενημερωτικού, γενικού περιεχομένου, αναμένεται να λάβουν πέντε τηλεοπτικοί σταθμοί: ANT1, ΣΚΑΪ, ALPHA, STAR, EPSILON. Όλα αυτά υπό την προϋπόθεση φυσικά ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα στους ελέγχους που θα ακολουθήσουν για το πόθεν έσχες των μετόχων.