Στο νοσοκομείο ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ για 15 μέρες - Free Sunday
Στο νοσοκομείο ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ για 15 μέρες

Στο νοσοκομείο ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ για 15 μέρες

Υπό ιατρική παρακολούθηση θα παραμείνει για 15 ημέρες ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.

Όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ «την Κυριακή 8/7/2018 και ώρα 20:00, συνεκλήθη ιατρικό συμβούλιο στο 251 ΓΝΑ, παρισταμένου του κ. ΥΕΘΑ, προεδρεύοντος του κ. ΔΥΓ/ΓΕΕΘΑ και συμμετεχόντων Ιατρών όλων των Κλάδων των ΕΔ, το οποίο μετά από εισήγηση των θεραπόντων ιατρών, έκρινε ομόφωνα ότι ο κ. Α/ΓΕΕΘΑ, πρέπει να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση επί 15 ημέρες. Κατόπιν των ανωτέρω, ο ΥΕΘΑ αποφάσισε ότι κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα αντικαθίσταται στην εκτέλεση των καθηκόντων του από τον Υ/ΓΕΕΘΑ».

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, είχε εισαχθεί την περασμένη Πέμπτη στο 251 προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Την Κυριακή 8/7/2018 και ώρα 20:00, συνεκλήθη ιατρικό συμβούλιο στο 251 ΓΝΑ, παρισταμένου του κ. ΥΕΘΑ, προεδρεύοντος του κ. ΔΥΓ/ΓΕΕΘΑ και συμμετεχόντων Ιατρών όλων των Κλάδων των ΕΔ, το οποίο μετά από εισήγηση των θεραπόντων ιατρών, έκρινε ομόφωνα ότι ο κ. Α/ΓΕΕΘΑ, πρέπει να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση επί 15 ημέρες.

Κατόπιν των ανωτέρω, ο ΥΕΘΑ αποφάσισε ότι κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα αντικαθίσταται στην εκτέλεση των καθηκόντων του από τον Υ/ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο.