Συνεχίζεται το μπλακ άουτ στην Ύδρα - Υδροφόρα του Π.Ν. έσπευσε στο νησί - Free Sunday
Συνεχίζεται το μπλακ άουτ στην Ύδρα - Υδροφόρα του Π.Ν. έσπευσε στο νησί

Συνεχίζεται το μπλακ άουτ στην Ύδρα - Υδροφόρα του Π.Ν. έσπευσε στο νησί

Συνεχίζεται για περισσότερες από 24 ώρες το μπλάκ άουτ στην Ύδρα ενώ όπως έγινε γνωστό υδροφόρα του Πολεμικού Ναυτικού έφτασε στις 3 τα ξημερώματα προκειμένου να αποκατασταθεί σε πρώτη φάση το πρόβλημα με τη διακοπή του νερού.

Ο δήμαρχος της Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης μιλώντας στην ΕΡΤ υποστήριξε ότι ουδείς γνωρίζει που είναι το πρόβλημα. «Η μονάδα αφαλάτωσης λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα και γι΄ αυτό δεν έχουμε και νερό. Από τις 3 τα ξημερώματα έχει έρθει υδροφόρα στο νησί. Πιστεύω ότι εντός της ημέρας θα αποκατασταθεί το πρόβλημα», είπε για να προσθέσει.

«Οι επαγγελματίες έχουν υποστεί ζημιές. Θα αναζητηθούν ευθύνες. Αναστατώθηκε ο κόσμος, στεναχωρήσαμε τους τουρίστες. Ελπίζω από το μεσημέρι να απολαύσουν και πάλι τις παροχές του νησιού» .

Ο ΔΕΔΔΗΕ σχετικά με την ολική διακοπή ηλεκτροδότησης στην Ύδρα, η οποία σημειώθηκε χθες Κυριακή 26 Ιουλίου 2018, διευκρινίζει ότι έχει προχωρήσει στην αποστολή Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών (Η/Ζ), προκειμένου να αποκατασταθεί όσο το δυνατόν ταχύτερα η ηλεκτροδότηση του νησιού και προσθέτει ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την αποκατάσταση της βλάβης τις πρωινές ώρες, με τη σύνδεση των Η/Ζ.

«Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει για μια ακόμη φορά συγνώμη για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιοριστεί η ταλαιπωρία τους», σημειώνει σε ανακοίνωσή του.