Στην Εισαγγελία Διαφθοράς τα πιστοποιητικά της αποφυλάκισης Φλώρου - Free Sunday
Στην Εισαγγελία Διαφθοράς τα πιστοποιητικά της αποφυλάκισης Φλώρου

Στην Εισαγγελία Διαφθοράς τα πιστοποιητικά της αποφυλάκισης Φλώρου

Στην Εισαγγελία Διαφθοράς παραπέμπεται η έρευνα για τα πιστοποιητικά με τα οποία πιστοποιήθηκε η αναπηρία του Αριστείδη Φλώρου με αποτέλεσμα την αποφυλάκιση του, μετά από παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου. 

Αν και η έρευνα για διαπίστωση ποινικών αδικημάτων αναφορικά με την πιστοποίηση της της αναπηρίας Φλώρου είχε ξεκινήσει από την Εισαγγελία της Χαλκίδας και τον προϊστάμενό της Δημ.Προκοπίου, προκειμένου να διερευνηθεί αν διαπράχθηκαν αδικήματα όπως πλαστογραφία, ψευδείς βεβαιώσεις ακόμα και δωροδοκία, η κ. Δημητρίου έδωσε εντολή να διενεργηθεί στο εξής η έρευνα από την επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη.

Η παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου έρχεται μετά τις δηλώσεις των γιατρών του Ευαγγελισμού ότι δεν υπέγραψαν ιατρικές βεβαιώσεις και οι υπογραφές τους ήταν πλαστογραφημένες.

Ο Αριστείδης Φλώρος συνελήφθη και οδηγήθηκε και πάλι στον Κορυδαλλό μετά την ανατροπή του βουλεύματος με το οποίο είχε αποφυλακιστεί μετά την έφεση που ασκήθηκε με εντολή του αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαρ.Βουρλιώτη ο οποίος είχε χαρακτηρίσει «αόριστη και μη πειστική» την πιστοποίηση της αναπηρίας Φλώρου και είχε ζητήσει την επανεξέταση της υπόθεσης η οποία διεξήχθη σε χρόνο ρεκόρ με αποτέλεσμα το σχετικό βούλευμα να εκδοθεί μεσάνυχτα Παρασκευής, και ο Φλώρο να οδηγηθεί στη φυλακή.