Είχαν εγκρίνει άδεια και για τον Παλαιοκώστα... - Free Sunday
Είχαν εγκρίνει άδεια και για τον Παλαιοκώστα...

Είχαν εγκρίνει άδεια και για τον Παλαιοκώστα...

Με απόφαση του Εισαγγελέας Εφετών Πάτρών, ματαιώθηκε την τελευταία στιγμή, η άδεια που είχε εγκριθεί για τον Νίκο Παλαιοκώστα.

Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, η αίτηση του κ.Παλαιοκώστα, είχε γίνει δεκτή η σχετική αίτησή του από το συμβούλιο της φυλακής στην Πάτρα όπου κρατείται, 12 χρόνια μετά την τελευταία σύλληψή του και αφού προηγήθηκαν 12 αιτήσεις για 48ωρη άδεια.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λίγο πριν την άδεια, ο αρμόδιος Εισαγγελέας Εφετών είχε αντίθετη άποψη με αποτέλεσμα να την μπλοκάρει.

Ο «φαντομάς» όπως είναι γνωστός στους αστυνομικούς κύκλους, συνελήφθη το 2006 λίγους μήνες μετά τη θεαματική απόδραση του αδελφού του Βασίλη Παλαιοκώστα με ελικόπτερο την οποία είχε διοργανώσει ο ίδιος ο Νίκος.

Ο Νίκος Παλαιοκώστας δικαιούται να αιτηθεί άδεια από το 2014, αλλά η απάντηση στις προηγούμενες 12 αιτήσεις ήταν αρνητική.

Η τελευταία αίτηση του βαρυποινίτη βρήκε την πλειοψηφία του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Καταστήματος Κράτησης Πατρών σύμφωνη με τη χορήγηση άδειας, ενώ είχε εκδοθεί και σχετική απόφαση στις 4 Ιουλίου. Ωστόσο, όπως αναφέρει η εφημερίδα, δύο ημέρες αργότερα, ο αρμόδιος εισαγγελέας προσέφυγε σε βάρος της απόφασης.