Σήμερα το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου - Free Sunday
Σήμερα το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

Σήμερα το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

Σήμερα αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης για τις αιτίες θανάτου του 33χρονου Ζαχαρία Κωστοπουλου στο κοσηματοπωλείο της Ομόνοιας.

Τα στελέχη της ΕΛΑΣ φοβούνται επιθέσεις κουκουλοφόρων ως αντίποινα καθώς λίγες ώρες μετά τον θάνατο του 33χρονου, ομάδες ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κανιγγος, στο σημείο του αιματηρού σκηνικού με αγριες διαθέσεις.

Η αστυνομία εξετάζει το υλικό από τις κάμερες και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων αλλά και τα αποτελέσματα της εξέτασης στο μαχαίρι που βρέθηκε μέσα στο κοσμηματοπωλείο για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν τα αποτυπώματα του 33χρονου/

Παράλληλα ψάχνουν να βρούν τον δεύτερο άνδρα ο οποίος όπως φαίνεται στο βίντεο που αποκάλυψε το protothema.gr κλωτσάει τον Ζαχαρία Κωστοπουλο.

Οπως όλα δείχνουν απο τη μέχρι στιγμής εξέταση του υλικού, ο 33χρονος μετά τον ξυλοδαρμό που δέχεται από τα δύο αυτά άτομα - ένας εκ των οποίων ο ιδιοκτητης του καταστηματος- αφού έχει λάβει τις πρώτες βοηθειες απο το ΕΚΑΒ δέχεται μια κλωτσιά στην πλάτη απο άγνωστο άτομο ενώ στη συνέχεια αρπαζει ένα σπασμένο τζάμι και αποπειράται να επιτεθει σε τραυματιοφορείς και διερχόμενους. Στην προσπάθεια του να ξεφύγει τρέχοντας, πέφτει πάνω σε τραπέζια και στη συνέχεια οι αστυνομικοί, χτυπώντας τον με ενα γκλόμπ, τον ακινητοποιούν και του παίρνουν το σπασμένο γυαλί απο το χέρι