Το μαχαίρι είχε περάσει και από τα χέρια του Ζακ Κωστόπουλου - Free Sunday
Το μαχαίρι είχε περάσει και από τα χέρια του Ζακ Κωστόπουλου

Το μαχαίρι είχε περάσει και από τα χέρια του Ζακ Κωστόπουλου

Ίχνος γενετικού υλικού που ανήκει στον Ζακ Κωστόπουλο ο οποίος έχασε τη ζωή του σε κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος, φέρεται να εντόπισαν τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ στο μαχαίρι που είχε ο κοσμηματοπώλης στην επιχείρησή του.

Οι συγκεκριμένες πληροφορίες που επισήμως ούτε επιβεβαιώνονται, ούτε διαψεύδονται από την αστυνομία, διευκρινίζουν ότι δεν βρέθηκε κάποιο ολοκληρωμένο αποτύπωμα πάνω στο μαχαίρι που να μπορεί να ταυτοποιηθεί.

Ο εντοπισμός του ίχνους του γενετικού υλικού, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι κάποια στιγμή το μαχαίρι βρέθηκε στα χέρια του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου αλλά πρόκειται για μικρό σε μέγεθος μαχαίρι, το οποίο έπιασαν αρκετά άτομα.

Το μαχαίρι είχε βρεθεί στο κοσμηματοπωλείο στην έρευνα που ακολούθησε τα όσα τραγικά συνέβησαν το απόγευμα της 21ης Σεπτεμβρίου και οδήγησαν στο θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο κοσμηματοπώλης όσο και το δεύτερο πρόσωπο που έχει καταγραφεί στα βίντεο να χτυπάει τον Κωστόπουλο έχουν αφεθεί ελεύθεροι μετά τις κατηγορίες που ασκήθηκαν σε βάρος τους