Καταγγελίες αυτοπροσώπως στο γραφείο του στη Φιλοσοφική ζητά ο Ρουβίκωνας - Free Sunday
Καταγγελίες αυτοπροσώπως στο γραφείο του στη Φιλοσοφική ζητά ο Ρουβίκωνας

Καταγγελίες αυτοπροσώπως στο γραφείο του στη Φιλοσοφική ζητά ο Ρουβίκωνας

Να καταγγείλουν στον Ρουβίκωνα καθηγητές που τα... παίρνουν ή που ζητούν σεξουαλικά ανταλλάγματα καλεί φοιτητές και φοιτήτριες, ο εκ των ιδρυτών της συλλογικότητας, Γιώργος Καλαϊτζιδης με ανάρτηση του στο facebook,
«Θα παρακαλέσω οι φοιτητές  και οι φοιτήτριες που έχουν πληροφορίες για καθηγητές πανεπιστημίων που ζητάνε φακελάκια η σεξουαλικά ανταλλάγματα, να μην τις στέλνουν με μηνύματα στο φεϊσμπουκ γιατί δεν είναι ασφαλής η επικοινωνία. Για οποιαδήποτε πληροφορία καλύτερα κατ' ιδίαν επαφή με την ομάδα», έγραψε στην ανάρτησή του στο Facebook, προαναγγέλλοντας την έναρξη λειτουργίας του γραφείου στη Φιλοσοφική.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, το γραφείο λειτουργεί κάθε Τετάρτη10.30 με 13:00.
«Χθες Τετάρτη 10/10, με μεγάλη χαρά ανοίξαμε για πρώτη φορά το καινούργιο μας στέκι στη Φιλοσοφική. Οι αντιδράσεις τόσο της κοσμήτορος, κ. Καραμαλέγκου, όσο και των μίντια μας διασκέδασαν ιδιαιτέρως. Ετσι λοιπόν αποφασίσαμε να ανοίξουμε το στέκι μας και σήμερα Πέμπτη 11/10, να το περιφρουρήσουμε με την παρουσία μας και να δηλώσουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι ήρθαμε εδώ για να μείνουμε», είχε γράψει την πριοηγούμενη Τετάρτη, ο κ.Καλαϊτζίδης.

 Με χθεσινή ανακοίνωσή τους οι πρυτανικές αρχές καταδικάζουν τις καταλήψεις πανεπιστημιακών χώρων από «εξωπανεπιστημιακές» οργανώσεις ενώ το ΔΣ του Συλλόγου διοικητικού προσωπικού του πανεπιστημίου Αθηνών κατά πλειοψηφία κάλεσε τον «ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ» να προβληματιστεί από την αρνητική δημοσιότητα που πήρε η παρουσία του στη Φιλοσοφική Σχολή καθώς όπως λέει «Με αυτό τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα στις νεοφιλελεύθερες φωνές να τα αμφισβητούν και να προωθούν την ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ τους».

 

Από την πλευρά της η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής, δήλωσε ότι: «είναι αποφασισμένη να προστατεύσει την εύρυθμη λειτουργία της Σχολής και την ασφάλεια των μελών της» και θα «προβεί στις απαραίτητες ενέργειες»