Στις 3 το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον Ζακ Κωστόπουλο - Free Sunday
Στις 3 το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον Ζακ Κωστόπουλο

Στις 3 το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον Ζακ Κωστόπουλο

Σήμερα Τρίτη το μεσημέρι, στις 3, αναμένεται να παραδοθεί στην οικογένεια Κωστόπουλου και την ΕΛΑΣ το πόρισμα των ιατροδικαστών για τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου του 33χρονου Ζακ, το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου έξω από το κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος, στο κέντρο της Αθήνας.

Οι δύο ιατροδικαστές Νίκος Καλόγριας και Σουλτάνα Μαριανού θα παραδώσουν το υλικό στην οικογένεια και στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών που χειρίζεται την υπόθεση και στη συνέχεια από εκεί ο φάκελος που τυπικά κλείνει από την Αστυνομία θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο ανακριτή.

Οι ιατροδικαστές έχουν λάβει υπόψη τους τα αποτελέσματα της νεκροτομής, των ιστολογικών εξετάσεων και των ιστολογικών εξετάσεων.

 Μέχρι στιγμής έχει αποκλεισθεί η σύνδεση του θανάτου τόσο με τα χτυπήματα που δέχτηκε, όσο και με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών καθώς ο 33χρονος ήταν «καθαρός»

 Σύμφωνα με πληροφορίες οι ιατροδικαστές δίνουν ιδιαίτερη σημασία σε αυτό που αναφέρει η ιστολογική εξέταση ότι εντοπίστηκαν ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου.

Πλέον, όλα θα κριθούν στο δικαστήριο καθώς μιλάμε για μια υπόθεση που έχει πολλά σκοτεινά σημεία.Δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο 33χρονος βρισκόταν σε αμόκ όπως λένε οι δύο συλληφθέντες (ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου και ο δεύτερος ιδιοκτήτης διπλανού καταστήματος), κρατούσε μαχαίρι καθώς βρέθηκε DNA αλλά όχι αποτυπώματα του και εν τέλει αν μπήκε στο κατάστημα της οδού Γλάδστωνος για να το ληστέψει ή να προφυλαχθεί.