Καρατζαφέρης: Κλείνω το ΑΡΤ TV μετά το πρόστιμο των 150.000 ευρώ από το ΕΣΡ - Free Sunday
Καρατζαφέρης: Κλείνω το ΑΡΤ TV μετά το πρόστιμο των 150.000 ευρώ από το ΕΣΡ

Καρατζαφέρης: Κλείνω το ΑΡΤ TV μετά το πρόστιμο των 150.000 ευρώ από το ΕΣΡ

Στο κλείσιμο του τηλεοπτικού σταθμού ΑΡΤ TV προχωρά ο ιδιοκτήτης του, Γιώργος Καρατζαφέρης με αφορμή το πρόστιμο των 150.000 ευρώ που επεβλήθη στο κανάλι από το ΕΣΡ, ο κ. Καρατζαφέρης είπε από την εκπομπή του ότι «ένα τεράστιο πρόστιμο που μας οδηγεί στο κλείσιμο του καναλιού. Ούτως ή άλλως είχαμε πάθει ζημιά όταν ο ίδιος φορέας με γραμμή της κυβέρνησης μας έκανε τοπικούς από πανελλήνιους και χάσαμε τους πελάτες μας. Ήταν 7-8 οδυνηροί μήνες, δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε από την 1η Ιανουαρίου, αλλά αυτό είναι ένα θέμα που αφορά εμάς».

«Νιώθω ότι διώκομαι για ιδέες που δεν είναι αρεστές για την κυβέρνηση», είπε επίσης ο κ. Καρατζαφέρης. Όσον αφορά την απειλητική και υβριστική επιστολή που εστάλη στο ΕΣΡ μετά την επιβολή του προστίμου, είπε ότι «υπήρξε προβοκάτσια χοντρή. Εστάλη επιστολή στο ΕΣΡ με φαξ που έλεγαν πρόστυχα πράγματα που δεν μας αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση. Στείλαμε επιστολή προς το ΕΣΡ στην οποία αναφέρεται ότι δεν εκφράζει το AΡT».

«Απαιτούμε τη διερεύνηση της επιστολής από τις αρχές της χώρας», είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος προανήγγειλε ότι «θα πάρω ντουντούκες και θα οργώνω την Ελλάδα, δεν θα αφήσω την Ελλάδα στη μπολσεβίκικη νοοτροπία».

5ba9441dcd3a18639108e572

Προηγήθηκε η απόφαση του Ραδιοτηλεοπτικού Οργάνου, για την επιβολή προστίμου ύψους 150.000 ευρώ στο ΑΡΤ TV για τη μετάδοση του «γκάλοπ» μετά τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, με το ερώτημα: «Είστε υπέρ της ηρωποιήσεως του επίδοξου ληστή, ομοφυλόφιλου και οροθετικού;».