Μάχη στο κέντρο της Αθήνας: Οι «αύρες» της αστυνομίας απέναντι στις μολότοφ των κουκουλοφόρων - Free Sunday
Μάχη στο κέντρο της Αθήνας: Οι «αύρες» της αστυνομίας απέναντι στις μολότοφ των κουκουλοφόρων

Μάχη στο κέντρο της Αθήνας: Οι «αύρες» της αστυνομίας απέναντι στις μολότοφ των κουκουλοφόρων

Μια πραγματική μάχη βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας μεταξύ των δυνάμεων της Αστυνομίας και των κουκουκοφόρων με αφορμή την επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει επιστρατεύσει «Αύρες»,  προσπαθώντας να ρίξει τα οδοφράγματα που έχουν στήσει νεαροί κουκουλοφόροι στις οδούς Στουρναρη Τοσίτσα και Σπ. Τρικούπη ενώ οι κουκουλοφόροι, που έχουν ανέβει σε ταράτσες, προσπαθούν με μολότοφ να κάψουν την αύρα που κάνει ρίψεις νερού προκειμένου να τους απωθήσει.

4644881

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα άτομο τραυματίστηκε στο πόδι στην πλατεία των Εξαρχείων και μεταφέρθηκε με αυτοσχέδιο φορείο σε σημείο περιμετρικά της πλατείας όπου τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ. Την ίδια στιγμή ένα άτομο παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι τραυματίες και δύο αστυνομικοί που μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Στις 35 έχουν φτάσει έως αυτήν την ώρα οι προσαγωγές ατόμων για τα επεισόδια που έγιναν το μεσημέρι στο μαθητικό φοιτητικό συλλαλητήριο για τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στην πλατεία Κλαυθμώνος και για τα επεισόδια που συνεχίζονται απόψε στα Εξάρχεια, σύμφωνα με την αστυνομία.