Ο Κουφοντίνας "στον τόπο του εγκλήματος" - Εκεί που δολοφόνησε τους Μπακογιάννη-Αξαρλιάν-Βρανόπουλο - Free Sunday
Ο Κουφοντίνας "στον τόπο του εγκλήματος" - Εκεί που δολοφόνησε τους Μπακογιάννη-Αξαρλιάν-Βρανόπουλο

Ο Κουφοντίνας "στον τόπο του εγκλήματος" - Εκεί που δολοφόνησε τους Μπακογιάννη-Αξαρλιάν-Βρανόπουλο

Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, έκανε σήμερα το μεσημέρι ο αρχιεκτελεστής της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη,Δημήτρης Κουφοντίνας. Όπως βλέπετε στην αποκλειστική φωτογραφία του iefimerida.gr ο Κουφοντίνας που εθεάθη στην οδό Σόλωνος, στη Βουκουρεστίου και στην πλατεία Συντάγματος, βρίσκεται εκτός φυλακών, στο πλαίσιο της έκτης κατά σειρά άδειας που του δόθηκε από τις αγροτικές φυλακές Βόλου, προκειμένου να περάσει την Πρωτοχρονιά με την οικογένειά του.

Περαστικοί και καταστηματάρχες αντίκρισαν από κοντά τον καταδικασμένο σε 11 φορές ισόβια για δολοφονίες από τη 17Ν να περπατά αμέριμνος στο κέντρο της πόλης, λίγα μόλις μέτρα μακριά από τα σημεία που δολοφόνησε τους Παύλο Μπακογιάννη Θάνο Αξαρλιάν και Μιχάλη Βρανόπουλο.

 Μητσοτάκης: Προσβολή να περπατάει στους ίδιους δρόμους που σκότωσε

Η ανάρτηση του προέδρου της Ν.Δ. στο Twitter:

«Η βόλτα του δολοφόνου Κουφοντίνα στους ίδιους δρόμους που σκότωσε εν ψυχρώ τα θύματα του συνιστά μέγιστη προσβολή στη μνήμη τους. Η δημόσια συναναστροφή του με ομάδες που απειλούν όσους διαφωνούν μαζί τους αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι παραμένει καθοδηγητής τους. #ωςεδω»

Την αγανάκτηση και τον αποτροπιασμό τους για το γεγονός των αδειών που έχουν παραχωρηθεί στον βαρυποινίτη Κουφοντίνα, εκφράζουν και οι συγγενείς των θυμάτων. 

«Τι να σας πω; Όταν αφήνουμε τρομοκράτες ελεύθερους και κοιτάξτε κατά συρροή δολοφόνος είναι. Τίποτα παραπάνω. Ενας κατά συρροή δολοφόνος για κάποιο λόγο έχει υποστηρικτές. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.» Δηλώνει ο Αντώνης Περατικός, αδελφός του εφοπλιστή Κώστα Περατικού, ο οποίος στις 28 Μαΐου 1997 δολοφονήθηκε από την τρομοκρατική οργάνωση.

«Άραγε πέρασε από το σημείο που ξεψύχησε ο Αξαρλιάν, ο οποίος φυσικά δεν μπορεί να κάνει την βόλτα του όπως αυτός....» Αναρωτιέται ο Γιώργος Μομφεράτος, γιός του εκδότη της εφημερίδας «Βραδινή», Νίκου Μομφεράτου, τον οποίο η 17 Νοέμβρη δολοφόνησε στις 21 Φεβρουαρίου επί της διασταύρωσης των οδών Βουκουρεστίου και Τσακάλωφ στο Κολωνάκι.