«Θερμή» υποδοχή Πολάκη στο ΠΑΓΝΗ από τους εργαζόμενους - Free Sunday
«Θερμή» υποδοχή Πολάκη στο ΠΑΓΝΗ από τους εργαζόμενους

«Θερμή» υποδοχή Πολάκη στο ΠΑΓΝΗ από τους εργαζόμενους

Κρατώντας πλακάτ με συνθήματα οι εργαζόμενοι του ΠΑΓΝΗ συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του νοσοκομείου όπου επιφύλαξαν “θερμή υποδοχή” στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, παρουσία του οποίου έγιναν τα εγκαίνια δύο νέων μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας.

Ο Παύλος Πολάκης συνομίλησε με τους εργαζόμενους λέγοντας τους ότι κανείς δεν θα φύγει και πως η σημερινή κυβέρνηση «βάζει, δεν βγάζει».

Το υβριδικό σύστημα απεικόνισης τομογραφικής κάμερας που εγκαταστάθηκε στο ΠΑΓΝΗ είναι πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα. Ο αξονικός που είναι συνδεδεμένος με τη γ’ κάμερα, έχει τη δυνατότητα να αναβαθμίσει τη διαγνωστική αξία του σπινθηρογραφήματος, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχονται.

Με το μηχάνημα αυτό επιτυγχάνεται ακριβέστερη διάγνωση κι εκτίμηση της εντόπισης και του χαρακτηρισμού της βλάβης, επίσης η ανίχνευση μικρών βλαβών, οι οποίες δεν μπορούσαν να ανιχνευθούν με την απλή κάμερα και της σταδιοποίησης της νόσου.

Το μηχάνημα προσφέρει εξαιρετική βοήθεια για ακριβέστερες διαγνώσεις σε πολλούς τομείς, πλην της ογκολογίας και στην ορθοπεδική και την καρδιολογία, μεταξύ άλλων.

Πηγή: ekriti.gr