Πέθανε 24χρονος εύζωνας της προεδρικής φρουράς - Free Sunday
Πέθανε 24χρονος εύζωνας της προεδρικής φρουράς

Πέθανε 24χρονος εύζωνας της προεδρικής φρουράς

Τα αίτια του θανάτου του 24χρονου στρατιώτη Σ.Θ. από την Πάτρα, ο οποίος υπηρετούσε στην Προεδρική Φρουρά από τον περασμένο Οκτώβριο, ερευνά το Γενικό Επιτελείο Στρατού.
Ο στρατιώτης αισθάνθηκε αδιαθεσία χθες το βράδυ, ενώ βρισκόταν στο θάλαμό του και μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου όμως απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο στρατιώτης είχε κάνει υπηρεσία στον Άγνωστο Στρατιώτη, το μεσημέρι από τις 13:00-14:00 και το ίδιο βράδυ, ώρα 19:00-20:00.
Από τις 20:00 που τελείωσε την υπηρεσία του μέχρι τις 22:00 ο άτυχος νέος βρισκόταν στον θάλαμό του και ξεκουραζόταν.

Περίπου στις 22:15 τον ειδοποίησαν να βγει για το βραδυνό προσκλητήριο που ήταν προγραμματισμένο για τις 22:30 και την ώρα εκείνη δυστυχώς κατέρρευσε.Με ανακοίνωση του, το Γενικό Επιτελείο Στρατού εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου έχει ως εξής::

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο Στρατιώτης (ΠΖ) Σ.Θ. της Προεδρικής Φρουράς, ευρισκόμενος στη Μονάδα του τις βραδινές ώρες της 21 Φεβρουαρίου 2019, αισθάνθηκε αδιαθεσία και στη συνέχεια
διακομίσθηκε άμεσα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΓΣΝΑ) όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του