Κρήτη: Αγνοείται 61χρονος, σοβαρά προβλήματα από τη σφοδρή κακοκαιρία - Free Sunday
Κρήτη: Αγνοείται 61χρονος, σοβαρά προβλήματα από τη σφοδρή κακοκαιρία

Κρήτη: Αγνοείται 61χρονος, σοβαρά προβλήματα από τη σφοδρή κακοκαιρία

Η κακοκαιρία «Ωκεανίς» έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην Κρήτη και κυρίως στους νομούς Χανίων και Ρέθυμνου. Ένας 61χρονος αγνοείται, γέφυρες κατέρρευσαν, δρόμοι έκλεισαν και σπίτια πλημμύρισαν.

Η Κρήτη δοκιμάζεται από τη σφοδρή κακοκαιρία «Ωκεανίς» που πλήττει το νησί και η οποία αναμένεται να συνεχιστεί και την Τρίτη. Από τις σφοδρές βροχοπτώσεις, δρόμοι πλημμύρισαν και έκλεισαν, ενώ κατέρρευσαν και γέφυρες, μεταξύ των οποίων και η ιστορική γέφυρα του Κερίτη, ηλικίας 111 ετών.

Την ίδια στιγμή, εξακολουθεί να αγνοείται ένας 61χρονος αφότου χείμαρρος παρέσυρε το αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Πυροσβεστική, περίπου στις 18:00, συνεχίζονταν οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου που είχαν ξεκινήσει από τις 13:00.

Νωρίτερα είχε εντοπιστεί το αγροτικό όχημα στο οποίο επέβαινε ο 61χρονος κτηνοτρόφο που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην προσπάθεια του να διασχίσει αγροτικό δρόμο στο χωριό Εμπρόσνερος Αποκορώνου, στα Χανιά.

Ο νομός, άλλωστε, έχει πληγεί ιδιαίτερα από την κακοκαιρία, με τις μισές περιοχές να έχουν αποκλειστεί. Το μεσημέρι της Δευτέρας κατέρρευσε η γέφυρα του Πλατανιά, στην παλαιά Εθνική Οδό, ενώ νωρίτερα είχε κλείσει η γέφυρα στο Πατελάρι, όπως μετέδωσε το flashnews.gr.