Γερουλάνος: «Συγχαρητήρια» στον Μπακογιάννη για την παραίτηση του από Περιφερειάρχης - Free Sunday
Γερουλάνος: «Συγχαρητήρια» στον Μπακογιάννη για την παραίτηση του από Περιφερειάρχης

Γερουλάνος: «Συγχαρητήρια» στον Μπακογιάννη για την παραίτηση του από Περιφερειάρχης

Mε ένα αιχμηρό δελτίο Τύπου, ο υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος εγκαινίασε την αντιπαράθεσή του με τον Κώστα Μπακογιάννη ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο κ. Γερουλάνος εύχεται -στο πνεύμα της Πρωταπριλιάς- «θερμά συγχαρητήρια στον Κώστα Μπακογιάννη για την «απόφασή του να παραιτηθεί από το αξίωμα του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας», απόφαση που όπως σημειώνει δηκτικά «δείχνει σπάνιο θάρρος και αποφασιστικότητα».

Και το δελτίο Τύπου συνεχίζει στο ίδιο κλίμα:

«Με αυτήν του την απόφαση, ο Κώστας Μπακογιάννης:

1.    Επιδεικνύει σεβασμό στους πολίτες της Στερεάς Ελλάδας, που δεν ψήφισαν το 2014 Περιφερειάρχη μερικής απασχόλησης, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη διαφορετική του νοοτροπία από την κομματίλα που καταδικάζει με κάθε ευκαιρία.

2.    Απαντάει στην ανάγκη για διαφορετικές πολιτικές συμπεριφορές που έχουν παιδευτικό ρόλο για νέους ανθρωπους. Άνθρωπους που σήμερα μένουν εκτός πολιτικής διότι κουράστηκαν από τις πρακτικές του χθες.

3.    Αφοπλίζει όσους και όσες του καταλογίζουν στοιχεία αλαζονείας και προσκόλλησης σε θέσεις εξουσίας, αναδεικνύοντας έναν διαφορετικό πολιτικό πολιτισμό που δεν έχει σχέση με καρέκλες και αξίωματα αλλά με αρχές και αξίες.

4.    Δείχνει επίσης πόσο αφοσιωμένος είναι σε όλους εμάς τους Αθηναίους, έχοντας ως αποκλειστικό σκοπό την υπηρεσία του στην Αθήνα και όχι το επόμενό του βήμα στην πολιτική.

Το παράδειγμά του ας γίνει παράδειγμα σε όλους μας που θα θέλαμε να δούμε μια δίκαιη πολιτική αντιπαράθεση για την Αθήνα. Που θα θέλαμε να δούμε κάτι να αλλάζει επιτέλους σε αυτόν τον τόπο».