Στην εντατική ο 19χρονος που μαχαιρώθηκε στην Καλλιθέα - Free Sunday
Στην εντατική ο 19χρονος που μαχαιρώθηκε στην Καλλιθέα

Στην εντατική ο 19χρονος που μαχαιρώθηκε στην Καλλιθέα

Σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική του Ιπποκράτειου νοσοκομείου νοσηλεύεται ο 19χρονος, ο οποίος λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, στη συμβολή των οδών Μαντζαγριωτάκη και Γρυπάρη, στην Καλλιθέα, δέχθηκε συνολικά εννέα μαχαιριές από αγνώστους, όταν προσπάθησε να προστατεύσει 15χρονο φίλο του, που δεχόταν επίθεση.

«Έβγαλαν μαχαίρι και ο γιος μου προσπάθησε να υπερασπιστεί τον φίλο του, ο οποίος ήταν ο μικρότερος της παρέας. Έμαθα ότι το έσπρωξαν το παιδάκι και μπήκε ο Αλέξης μπροστά και άρχισαν να τον μαχαιρώνουν. Σώθηκε τελευταία στιγμή το παιδί μου γιατί η μαχαιριά στην καρδιά ήταν βαθιά» δήλωσε η μητέρα του 19χρονου που αυτές τις ημέρες έδινε πανελλήνιες εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια από τις μαχαιριές τον βρήκε λίγα εκατοστά από την καρδιά του ενώ τα άλλα οχτώ χτυπήματα από μαχαίρι μικρού μήκους είχαν γίνει από τη μέση μέχρι το ύψος της καρδιάς.Το επεισόδιο σημειώθηκε όταν ο 19χρονος επιχείρησε να προστατεύσει τον 15χρονο φίλο του από δύο αγνώστους, ένας εκ των οποίων τον χτύπησε στον ώμο επίτηδες με το σώμα του.Ακολούθησε συμπλοκή κατά τη διάρκεια της οποίας ο 19χρονος δέχθηκε εννέα μαχαιριές.