Νέα ληστεία σε βάρος ταχυδρόμου στην Ημαθία - Free Sunday
Νέα ληστεία σε βάρος ταχυδρόμου στην Ημαθία

Νέα ληστεία σε βάρος ταχυδρόμου στην Ημαθία

Θύμα ληστείας έπεσε μια 52χρονη ταχυδρόμος που μοίραζε συντάξεις και αλληλογραφία στην κοινότητα Κουλούρα του δήμου Βέροιας,

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τους δύο αγνώστους που έστησαν ενέδρα και άρπαξαν την τσάντα της ταχυδρόμου που περιείχε περίπου 5.000 ευρώ.Η ληστεία έγινε χθες Τετάρτη, γύρω στις 10.10 το πρωί ενω η διανομέας που κινούνταν πεζή στο χωριό. Δίπλα της σταμάτησε ένα αυτοκίνητο με δυο επιβάτες, ένας από τους οποίους βγήκε και, χωρίς να την απειλήσει ή να την χτυπήσει, άρπαξε την τσάντα που είχε μέσα περίπου 5.000 ευρώ.

Αμέσως μετά, μπήκε ξανά στο αυτοκίνητο του συνεργού του και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η ταχυδρόμος ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε αναζητήσεις, αλλά το αυτοκίνητο των δραστών δεν εντοπίστηκε.

Η 52χρονη είναι η δεύτερη γυναίκα ταχυδρομική διανομέας που έγινε στόχος κακοποιών στην Ημαθία, μετά τη Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου, όταν πέντε άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους είχαν κλείσει τον δρόμο με το όχημά τους σε μια 44χρονη ταχυδρόμο κατευθυνόταν από την Αλεξάνδρεια προς το Λουτρό Ημαθίας για την πληρωμή συντάξεων και την υποχρέωσαν να τους παραδώσει την τσάντα της που είχε μέσα 15.000 ευρώ.

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο των δραστών, που είχε κλαπεί από περιοχή της Θεσσαλονίκης, είχε βρεθεί λίγο αργότερα καμένο σε κοντινή αγροτική περιοχή.