Καιρός: Επιστρέφει το... καλοκάιρι - Free Sunday
Καιρός: Επιστρέφει το... καλοκάιρι

Καιρός: Επιστρέφει το... καλοκάιρι

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019 αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας, ενώ σποραδικές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 11 έως 26 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 15 έως 32, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 32, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 28, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 20 έως 31, και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου και στην Κρήτη από 19 έως 30 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό και τις Σποράδες θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 2 έως 4 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.

Στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε δυτικούς 2 έως 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα γίνουν βορειοδυτικοί 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, σταδιακά όμως θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr