Δίωξη για ανθρωποκτονία κατά της 44χρονης συντρόφου του τουρίστα που δολοφονήθηκε στο Ηράκλειο - Free Sunday
Δίωξη για ανθρωποκτονία κατά της 44χρονης συντρόφου του τουρίστα που δολοφονήθηκε στο Ηράκλειο

Δίωξη για ανθρωποκτονία κατά της 44χρονης συντρόφου του τουρίστα που δολοφονήθηκε στο Ηράκλειο

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο,  ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Ηρακλείου εναντίον της 44χρονης γαλλομαροκινής, η οποία κατηγορείται ότι δολοφόνησε σε ξενοδοχείο στον Τσούτσουρα της Κρήτης, τον 56χρονο σύντροφο της.

Στην 44χρονη, η οποία δηλώνει αθώα, δόθηκε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο στις 12 το μεσημέρι, ενώ η Εισαγγελία, η οποία ζήτησε τη συνδρομή διερμηνέα καθώς η 44χρονη μιλάει μόνο τη γαλλική γλώσσα, θα ορίσει δικηγόρο που θα αναλάβει την υπεράσπισή της.

Η γυναίκα ισχυρίζεται πως ο σύντροφος της είχε ψυχολογικά προβλήματα και αρκετές φορές στο παρελθόν έχει αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή του και πως το μοιραίο βράδυ πήρε το ψαλίδι με σκοπό ν’ αυτοκτονήσει εκείνη προσπάθησε να τον σταματήσει αλλά δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, το σώμα του 56χρονου έφερε πολλά τραύματα στην περιοχή της καρδιάς και του λαιμού ενώ είχε και αρκετές αμυχές στα χέρια, γεγονός που αποδεικνύει πως υπήρξε πάλη ανάμεσα στο ζευγάρι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 56χρονος έφτασε στην Κρήτη μαζί με την 44χρονη το περασμένο Σάββατο και είχαν σκοπό να καθίσουν μία ολόκληρη βδομάδα.Καθημερινά το ζευγάρι κατανάλωνε αρκετή ποσότητα αλκοόλ και στη συνέχεια επέστρεφε στο δωμάτιό του όπου άρχιζαν οι καυγάδες, οι οποίοι προκαλούσαν παράπονα από άλλους τουρίστες καθώς από το δωμάτιό τους ακούγονταν υστερικές φωνές και χτυπήματα.

Το βράδυ του φόνου, αφού είχαν καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ, επέστρεψαν στο δωμάτιό τους, όπου άτομα που έμεναν δίπλα, τους άκουσαν να καυγαδίσουν και ειδοποίησαν τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου, οι οποίοι ανέβηκαν στο δωμάτιο, χτύπησαν αλλά δεν πήραν καμία απάντηση και όταν τελικά, άνοιξαν την πόρτα και αντίκρισαν τον 56χρονο να κείτεται αιμόφυρτος μπροστά από το δωμάτιο του μπάνιου και την 44χρονη να κάθεται στο κρεβάτι.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά για τον 56χρονο.Οι άνδρες της αστυνομίας βρήκαν το ματωμένο ψαλιδάκι στο καλαθάκι των αχρήστων και συνέλαβαν την 44χρονη.