Τέταρτος θάνατος τουρίστριας σε πισίνα σε μία εβδομάδα - Δύο πνιγμοί χθες Κυριακή - Free Sunday
Τέταρτος θάνατος τουρίστριας σε πισίνα σε μία εβδομάδα - Δύο πνιγμοί χθες Κυριακή

Τέταρτος θάνατος τουρίστριας σε πισίνα σε μία εβδομάδα - Δύο πνιγμοί χθες Κυριακή

Σε 4 ανέρχονται πλέον οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους σε πισίνες ελληνικών ξενοδοχείων εφέτος το καλοκαίρι, καθώς το βράδυ του Σαββάτου, μια τουρίστρια βρέθηκε νεκρή υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες σε πισίνα ξενοδοχείου στο Κοκκάρι της Σάμου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Open, η 43χρονη Φινλανδή εντοπίστηκε να επιπλέει στην πισίνα του ξενοδοχείου που διέμενε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου. Άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, ωστόσο οι διασώστες δεν στάθηκε δυνατό να την επαναφέρουν στη ζωή, παρά τις προσπάθειές τους κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της στο νοσοκομείο.

Φως στα αίτια θανάτου της αναμένεται να ρίξει η νεκροψία ενώ οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν ανθρώπους που είχαν έρθει σε επαφή μαζί της την ημέρα του θανάτου της.

Την προηγούμενη εβδομάδα πνίγηκαν σε πισίνες, δύο αδελφές από τη Γαλλία, 16 και 19 ετών αντίστοιχα, στη Ρόδο, και ένα 8χρονο κορίτσι από το Ισραήλ στη Χερσόνησο της Κρήτης.

Χθες Κυριακή, δύο άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί ενώ κολυμπούσαν. Πρόκειται για έναν 86χρονο ο οποίος κολυμπούσε στην παραλία «Διμηνιού» Κιάτου Κορινθίας και μια 71χρονη που κολυμπούσε στο «Σάλιο» Καρδαμύλης της δυτικής Μάνης.