Αστυνομική έρευνα για θάνατο μετά από λογομαχία στην παραλία - Free Sunday
Αστυνομική έρευνα για θάνατο μετά από λογομαχία στην παραλία

Αστυνομική έρευνα για θάνατο μετά από λογομαχία στην παραλία

Έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας 65χρονος Έλληνας άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή σε κεντρική παραλία της Ρόδου, διεξάγει η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τη «Ροδιακή» που επικαλείται καταγγελία συγγενών του, περίπου στις δύο το μεσημέρι, σε κεντρική παραλία της Ρόδου, ο 65χρονος παρενέβη όταν δύο αλλοδαποί αρνήθηκαν να καταβάλλουν το αντίτιμο  της ομπρέλας που τους ζητήθηκε από την υπεύθυνη των ομπρελών και η αλλοδαπή φέρεται να τον χαστούκισε κατά τη διάρκεια έντονης λογομαχίας.

Μετά τη λογομαχία, ο 65χρονος απομακρύνθηκε και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του, αλλά έπεσε στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του και κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε άμεσα.

Ωστόσο, είχε ήδη ξεψυχήσει, πιθανότατα από ανακοπήΗ σύζυγός του κατέθεσε μήνυση και ζητά να διερευνηθεί αν υπάρχουν ευθύνες για τον θάνατό του και σε ποιους.

Αμέσως μετά το περιστατικό η σύζυγος του 65χρονου μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου όπου και υπέβαλλε μήνυση, ενώ προτίθεται να ενημερωθεί και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Η οικογένεια του άτυχου 65χρονου ζητά να διερευνηθεί αν και κατά πόσο υπάρχουν ευθύνες και σε ποιους για το θάνατο του δικού τους ανθρώπου.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση και στη σορό του άτυχου 65χονου θα γίνει νεκροτομή.