Καταιγίδες και μικρή υποχώρηση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο - Free Sunday
Καταιγίδες και μικρή υποχώρηση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

Καταιγίδες και μικρή υποχώρηση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

Ευμετάβλητος είναι και σήμερα Παρασκευή 16 Αυγούστου ο καιρός και καταιγίδες αναμένεται να πλήξουν ένα μεγάλο μέρος της χώρας τις απογευματινές και βραδινές ώρες.

Μικρή, πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία τα επόμενα δύο 24ωρα, ενώ αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού 

ΣΑΒΒΑΤΟ 17-08-2019

Στα ανατολικά και τα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές τις πρώτες πρωινές ώρες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανώς πρόσκαιρα τις Σποράδες και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στα νότια και από το βράδυ θα σταματήσουν. 
Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και την Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη 6 μποφόρ.


Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18-08-2019

 

Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και την Κρήτη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανόν να σημειωθούν
τοπικοί όμβροι κυρίως στην Πελοπόννησο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο από το μεσημέρι 7 μποφόρ. 
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.