Δεν εντοπίστηκε ακόμη ο οδηγός που σκότωσε τον Άγγλο τουρίστα στην Χαλκιδική - Free Sunday
Δεν εντοπίστηκε ακόμη ο οδηγός που σκότωσε τον Άγγλο τουρίστα στην Χαλκιδική

Δεν εντοπίστηκε ακόμη ο οδηγός που σκότωσε τον Άγγλο τουρίστα στην Χαλκιδική

Εκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει στην ανακάλυψη του υπαίτιου οδηγού ο οποίος χθες Κυριακή στις 9 το βράδυ, παρέσυρε με το αυτοκινητο του και σκότωσε έναν Βρετανό έξω από το ξενοδοχείο Aegean Melathron στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, απευθύνει η ΕΛΑΣ, η οποία καλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με το τμήμα Τροχαίας Μουδανιών, που διενεργεί την προανάκριση στο τηλέφωνο 23730-21100.

Άκαρπες είναι μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού

Η αστυνομία αξιοποιεί τόσο τις μαρτυρίες, όσο και υλικό από κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να εντοπίσει την πινακίδα του οχήματος και κατ' επέκταση τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος είχε αναπτύξει με το όχημά του μεγάλη ταχύτητα, όταν παρέσυρε τον άτυχο 55χρονο Βρετανό και τη σύζυγό του, η οποία υπέστη τραυματισμούς στα άκρα, αλλά κατάφερε να επιβιώσει της σύγκρουσης.

Τα παιδιά του ζευγαριού που είχε έλθει από την Αγγλία στην Ελλάδα για διακοπές, είχαν προλάβει να διασχίσουν τον δρόμο, ωστόσο βρίσκονται σε κατάσταση σοκ από την εικόνα των γονιών τους να παρασύρονται από το όχημα.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε και μετέφερε την τραυματία και το θύμα στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας.