Νεκρός μετά από συμπλοκή ομάδων αλλοδαπων στον Άγιο Παντελεήμονα - Free Sunday
Νεκρός μετά από συμπλοκή ομάδων αλλοδαπων στον Άγιο Παντελεήμονα

Νεκρός μετά από συμπλοκή ομάδων αλλοδαπων στον Άγιο Παντελεήμονα

Ενας δεκαοκτάχρονος Αφγανός έχασε τη ζωή του κατά τη συμπλοκή ομάδων αλλοδαπών χθες Κυριακή το βράδυ στην οδό Σπάρτης, κοντά στην Πλατεία Αμερικής, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Τα μέλη των δύο ομάδων κρατούσαν στα χέρια τους μαχαίρια, καδρόνια και άλλα «δολοφονικά» εργαλεία σε μία σφοδρή σύγκρουση με πολλούς τραυματίες.

Ο 18χρονος Αφγανός δέχθηκε μοιραίο κτύπημα με μαχαίρι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του.Στο σημείο των επεισοδίων έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με στόχο να μην επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό βίας. Ο θάνατος του νεαρού Αφγανού, ωστόσο, είναι πιθανό να πυροδοτήσει νέο κύμα βίας, καθώς το μίσος μεταξύ ομάδων αλλοδαπών, είτε διαφορετικών εθνικοτήτων, είτε διαφορετικών θρησκευτικών πεποιθήσεων, είναι πολύ μεγάλο.

Η αστυνομία πραγματοποίησε τρεις προσαγωγές και ξεκίνησε αμέσως τις ανακρίσεις, προκειμένου να διαπιστωθούν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος και η πηγή οργάνωσης του «ραντεβού» που είχαν δώσει οι δύο ομάδες αλλοδαπών, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πρωτεύουσας