Βελτιώνεται η κατάσταση του Πέτρου Τατσοπουλου - Free Sunday
Βελτιώνεται η κατάσταση του Πέτρου Τατσοπουλου

Βελτιώνεται η κατάσταση του Πέτρου Τατσοπουλου

Βελτίωση στην κατάσταση της υγείας του σημείωσε ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος νοσηλεύεται από την Τρίτη μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε για οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής


Ο κ.Τατσόπουλος, ο οποίος είναι 59 ετών, ειναι εκτός μηχανικής υποστήριξης για δεύτερο 24ωρο στη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης του νοσοκομείου «Ιπποκράτειο», αλλά οι γιατρούς εξακολουθούν να χαρακτηρίζουν σοβαρή την κατάστασή του.

 

Τις ευχαριστίες της οικογένειας του Πέτρου Τατσόπουλου στους γιατρούς και τους νοσηλευτές, εξέφρασε σε ανάρτηση που έκανε ο Απόστολος Δοξιάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

 

Η ανάρτηση έχει ως εξής:«Oι αγαπημένοι του Petros Tatsopoulos, η γυναίκα, τα παιδιά, η οικογένεια και οι φίλοι του θέλουν να εκφράσουν την απέραντη ευγνωμοσύνη του στους σωτήρες του, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου. Εντελώς ιδιαίτερα στον κ. Δημήτρη Λυμπεριάδη, επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής ομάδας, τον συνεργάτη του καρδιοχειρουργό κ. Νίκο Κούμαλλο, τον καρδιολόγο κ. Γιώργο Λάτσιο, και όλους τους αφανείς ήρωες του χειρουργείου και της καρδιοχειρουργικής μονάδας εντατικής θεραπείας».